03.02.2018

Importanta cutiilor de bijuterii si intretinerea acestora

Stiati ca, imediat dupa aparitia primelor bijuterii, acestea erau destinate barbatilor? Stiati ca acelasi lucru s-a intamplat si cu pantofii cu toc care reprezentau un simbol al rangului unui barbat (functia inalta) in societate?

Bijuteriile reprezinta cadoul ideal pentru persoanele dragi, cadouri pe care le putem face cu o ocazie anume sau oricand in perioada anului, in semn de apreciere. Femeile asorteaza des imbracamintea cu accesoriile pe care le poarta. De obicei, acestea detin o cutie din lemn in care depoziteaza toate bijuteriile. Fie ca este vorba de aur alb, aur galben sau argint, acestea prefera sa nu paseasca pe strada fara sa poarte macar un astfel de accesoriu. Fiecare bijuterie, indiferent de dimensiunea acestuia are o poveste.

De cele mai multe ori, bijuteriile reprezinta un cadou ideal pentru o persoana iubita. O bijuterie niciodata nu se degradeaza, nu se demodeaza si nu-si perde valoarea monetara in timp. Bijuteriile sunt esenta frumusetii, a elegantei si a feminitatii. Insa, pentru a te putea bucura cat mai mult de bijuteriile pe care le ai, ai nevoie de cutii bijuterii in care sa le depozitezi. Acestea feresc bijuteriile de expunere libera, care duce, cu timpul, la degradarea acestora. In plus, ofera o nota de eleganta atunci cand aratam bijuteriile unui bun prieten, deschizand cutia si lasand sa se vada matasea de culoare rosie care se ''scurge'' de pe peretii acesteia. Aceste cutiute de depozitare a bijuteriilor sunt confectionate din diferite materiale brute sau mixte, de la clasic pana la cutiute cu diferite modele sau de valoare. Insasi cutiuta in care depozitezi bijuteriile poate fi o bijuterie in sine, daca aceasta este confectionata partial sau in totalitate din aur galben, aur alb sau argint. Aceasta mai poate contine si pietricele in scop decorativ.

Aceste cutii de depozitare a bijuteriilor sunt de diverse marimi. Cutiile mari mai poarta denumirea si de ''caseta de bijuterii'' si permite depozitarea mai multor bijuterii, iar cele mici, sunt capabile sa depoziteze doar o bijuterie si, de cele mai multe ori, sunt oferite cadou cu bijuteria in sine.

Femeile sunt iubitoare de bijuterii iar un astfel de cadou este intotdeauna bine venit, indiferent ca este ziua ei sau este o zi obisnuita din an in care vrei sa-i reamintesti cat de mult o iubesti.

Cel mai pretios dar pentru un barbat ramane, intotdeauna, femeia de langa el. Ea reprezinta o bijuterie pretioasa in viata barbatului, fara de care, el nu poate trai.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!