03.12.2019

Febra cumparaturilor evitata - variate decoratiuni de Craciun de la Decodepot

  Febra cumparaturilor evitata - variate decoratiuni de Craciun de la Decodepot


 

Marea provocare de dinaintea sarbatorilor de iarna se apropie cu pasi destul de rapizi. In ce masura reusesti sa ii faci fata depinde de cat esti de pregatit/a pentru tot ceea ce inseamna pentru tine decoratiunile de iarna. Sunt inca persoane care se limiteaza la clasicul pom pe care il impodobesc in Ajunul Craciunului si, de cealalta parte a baricadei, persoane care au in plan pregatiri mai riguroase, decoratiuni care sa cuprinda intreaga lor bucurie. Conteaza bineinteles si spatiul disponibil pentru acestea, dar mai ales creativitatea si imaginatia. E chiar inspirata ideea de a continua decorul magic din interior si in exterior. Un astfel de decor festiv va transmite si celor din jur din bucuria specifica sarbatorilor de iarna.

Pentru ca misiunea ta sa fie pe cat posibil simplificata, Decodepot ti-a pregatit o colectie speciala de decoratiuni, dintre care poti alege. Este vorba despre un magazin online de proportii, specializat in solutii de design, home&deco, dar si mobilier si alte elemente cheie in decorul pentru casa si gradina ta.

Identifica acele decoratiuni de Craciun de la Decodepot care iti pot insufleti spatiul conform cu asteptarile tale si comanda-le inainte ca toti sa intre in febra cumparaturilor. Iti va fi mai usor sa realizezi decorul dorit, avand si avantajul ca livrarea se va realiza prompt.

Decoratiunile interioare, cele ce aduc magia sarbatorilor mai aproape de tine


E foarte important sa existe un echilibru la baza amenajarilor pe care le realizezi - nici prea incarcat, nici prea simplist. Spre exemplu, poti sublinia originalitatea decorului prin combinatiile potrivite dintre forme, culori si elementele folosite.

Nu vor lipsi crengutele de brad, infrumusetate sublim de conuri si fructe preponderent rosii. Se pot folosi pentru a decora zona semineului, politele de exemplu, pentru a completa decoratiunile cu lumanari si asa mai departe. Un sfesnic metalic, cu decor de iarna, poate fi de asemenea o modalitate de a reda atmosfera specifica sarbatorilor mult asteptate in interiorul locuintei.

Te poti orienta si dupa diverse aranjamente, sub forma de brad sau care folosesc crengute de brad pentru a sublinia magia din acest sezon. Ramai surprins/a sa afli cate idei ingenioase sunt disponibile pe Decodepot.ro. Niciun colt din locuinta nu ramane neacoperit: incepand cu usa - unde poti agata o coronita simpatica sau un bradut interesant si pana la impunatorul brad de Craciun, le gasesti pe toate cele care corespund preferintelor tale.

Sa nu uitam de surprizele culinare specifice sarbatorilor de iarna. Prajiturile sunt nelipsite, deci e musai sa fie servite intr-un stil care sa corespunda cu asteptarile oaspetilor. Un decor reusit cere sa fie insotit de o etajera prezentabila, impresurata de tot felul de prajituri si gustari delicioase. Tavile pentru prepararea lor sunt de asemenea disponibile pe decodepot.ro.

Copiii vor fi fermecati de decoratiunile ce duc cu gandul la basme, cele definite de trenulete, patine, globuri stralucitoare, reni si pinguini si asa mai departe. Le gasesti pe toate si altele pe deasupra in magazinul Decodepot, in colectia speciala de sezon.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!