11.12.2019

Crioflowers te ajuta sa oferi cadouri inedite Craciunul acesta!

 

Crioflowers te ajuta sa oferi cadouri inedite Craciunul acesta!


 


 

Ce poate fi mai frumos decat cadourile care rezista vesnic, acele daruri care poarta un mesaj sublim pentru o lunga perioada de timp. Aici ma refer strict la florile criogenate. Criogenarea, prezervarea florilor este o metoda extrem de eficienta si placuta care inlatura acea durere resimtita in momentele in care esti nevoita sa arunci florile ce s-au uscat. In acest fel, fiind prezervate, isi vor pastra forma naturala pentru o lunga perioada de timp.

In preajma sarbatorilor toate conversatiile noastre cu prietenii se invart in jurul cadourilor. Avand in vedere ca se aproprie momentul in care vom darui cadouri celor dragi, tu ce ai ales sa le daruiesti anul acesta? Daca nu ai nicio idee inca am eu o recomandare pentru tine si anume florile criogenate – in cele ce urmeaza vei intelege si de ce.

De unde le achizitionezi?

Pentru a nu fi nevoit/a sa alergi dintr-un magazin in altul in cautarea florilor criogenate, le poti comanda de la Crioflowers – magazin online specializat in acest sens. In acest mod, nu mai pierzi din timpul tau pretios – plasezi comanda, iar aceasta va ajunge la tine intr-un timp foarte scurt.

Totodata, trebuie sa mentionez ca echipa Crioflowers are deja pregatita o surpriza pentru tine si anume noua rubrica Christmas Specials. Daca arunci o privire peste ea vei descoperi tot felul de flori criogenate, prezentate intr-o paleta cromatica vasta.

De ce florire criogenate?

Probabil te intrebi ce au acestea in plus fata de alte cadouri. Ei bine, ele pot fi daruite fie separat, folosind giftbox-urile disponibile in cadrul aceluiasi site pentru a compune un cadoul elegant, fie poti confectiona chiar tu chestii interesante din ele.

De exemplu, ai putea extrem de usor sa creezi aranjamente de Craciun folosind florile prezervate. Ornamentele clasice pentru masa vor prinde un alt aer daca le personalizezi putin. Totodata, ai putea la fel de bine sa compui buchete exceptionale de flori – de pe crioflowers.ro poti comanda doar in sistem en-gros, deci buchetele pe care alegi sa le confectionezi pot fi extrem de voluminoase.

De la trandafiri la crizanteme – toate intr-un singur loc

In cadrul site-ului iti sunt puse la dispozitie o multime de tipuri de flori criogenate – de la trandafiri la crizanteme si nu numai. Poti alege in functie de preferintele tale sau de preferintele celei careia ii faci cadoul. Nu am adus in discutie culoarea florilor pentru ca nu vei descoperi doar trandafiri rosii, de exemplu, ci si trandafiri negri, albastri si asa mai departe, deci paleta de culori este una vasta, indiferent de tipul florilor.

In atentia proprietarilor de florarii – iarna aceasta florile criogenate sunt la mare cautare!

Una dintre cele mai infloritoare perioada pentru florariile de pretutindeni este intocmai Craciunul. In aceasta perioada florile se vand ca painea calda, iar acest lucru ar trebui sa fie in vizorul oricarui proprietar. Crioflowers poate asigura stocul florariilor de pretutindeni cu flori criogenate de diferite forme si marimi, in culori inedite si in compania giftbox-urilor pentru ca completa tabloul unui cadou perfect.

Nu uita de crioflowers.ro daca vrei ca acest Craciun sa fie despre tine, despre maniera in care, prin intermediul florilor criogenate, iti poti pune amprenta asupra tuturor cadourilor pe care le daruiesti.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!