20.03.2020

3 trucuri care iti demonstreaza daca usa dorita este una de calitate

3 trucuri care iti demonstreaza daca usa dorita este una de calitate


 

 

In principiu, atunci cand trebuie aleasa o usa impactul vizual va conta poate cel mai mult. Tendinta este aceasta, de a alege in functie de culoare, model si de cum se integreaza usa in designul de interior. Doar ca nu trebuie uitat faptul ca aceasta joaca un rol practic, astfel ca este necesar de avut in vedere toate detaliile.

Prima recomandare este de a cauta o usa de interior sau usa metalica dorita din cadrul magazinelor de profil. Vor fi poate regasite si in gama magazinelor de bricolaj, insa optiunile nu sunt atat de variate si in plus nu este o certitudine faptul ca putinele oferte sunt despre usi de calitate. Specialdoors.ro include spre exemplu in vasta sa gama de usi modele de la mari producatori. O garantie a calitatii o reprezinta nu doar certificatul in sine, ci si faptul ca in joc sunt nume mari din aceasta nisa. Vorbim despre Locher, Maco, Mega, Porta sau Mottura.

Cum alegi o usa de calitate

Dezamagitor este ca dupa tot procesul de montare usa in cauza sa prezinta in scurt timp defecte, ca urmare a uzurii, sa aiba feroneria stricata, sa nu izoleze cat de putin fonic. Asadar criterii pentru a alege usa de calitate exista. Iata si cateva trucuri practice pentru a alege corespunzator:

  • Feronerie inclusa? Verifica calitatea acestor accesorii


Balamalele sau sistemul de inchidere sunt printre cele mai uzate accesorii, cele care cedeaza la un numar repetat de utilizari ale miscarilor inchis-deschis. In ofertele de la Special Doors spre exemplu aceste accesorii sunt incluse in pretul de achizitie al usii, au balamale si broasca reglabile. Corespund cu stilul usii, astfel este eliminat si acest risc de a cumpara separat ceva ce nu se integreaza perfect.

  • Usa suficient de groasa in interior nu suna a gol


Este unul dintre cele mai simple trucuri ce pot trada daca usa in cauza este de calitate. O usa realizata din materiale de o grosime optima, care poate asigura si izolare fonica nu suna a gol atunci cand bati in ea. Este sa spunem un test practic.

  • Finisajele


Unele usi au decupaje unde exista sticla, elemente decorative care desigur ca au nevoie de finisaje perfecte. Sunt usor de observat cu ochiul liber.

Usi de interior sau usi metalice de intrare sunt in portofoliul de la Special Doors intr-o varietate de modele si preturi ce multumeste pe toata lumea. Descopera oferta in cadrul paginii oficiale - specialdoors.ro.
Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!