17.07.2015

Raspuns: Scrierile lui Theo Gusat

      Grea e viata asta cand e plina de hateri. Zilnic te scarpini in fund, te gandesti in cine sa mai arunci cu noroi si cum sa faci asta. Aseara am mai dat de un exemplar care, in loc sa faca ceva cu viata lui, sa puna ceva text pe foaie ca poate va publica si el maine ceva, se apuca sa imi critice munca. Acest personaj care crede ca impresioneaza prin capacitatile lui literare, isi rupe o bucata din timpul lui si il dedica scrierii unui articol prin care denigreaza revista Orizonturi Literare. Acesta este articolul lui Gusat Dan Theofil: http://theogusat.blogspot.ro/2015/07/acest-nou-val-literar-partea-110.html.
       O sa incep prin a spune ca nu scriu cu diacritice acest articol fiindca imi e prea lene iar dl. Gusat nu merita sa-i fie dedicata atata atentie si timp. Mai bine ma duc sa frec menta in piata decat sa scriu un articol cu diacritice pentru tine.
       Iti scriu acest articol pe blogul personal fiindca nu meriti sa apari pe site-ul revistei sau pe pagina de facebook a acesteia. Nu meriti atata publicitate! Cand unii aleg sa publice in cadrul revistei pentru publicitate, muncind la materialele lor, tu alegi sa arunci cu rahat pentru a arata cat de tare esti. Hai sa-ti vand un pont: Degeaba arati ca esti tare daca nu esti viril literar. Arata cat de bun esti si impresioneaza publicul prin munca ta, nu-ti face o imagine pe spinarea altora.
Tin sa-ti multumesc pentru traficul de pe site si articolul scris. Fie ca este vorba de publicitate pozitiva, fie ca este vorba de publicitate negativa, se numeste tot...PUBLICITATE! La cat de citit esti tu si blogul tau, ma indoiesc ca voi obtine cinci vizualizari de pe urma ta.

"Are cele mai multe interviuri cu tineri necitiți..."

      Revista noastra incearca sa-i scoata la lumina pe cei "mici", vrem sa fim primii care ofera o mana de ajutor in lansarea acestora. Stiai asta? Pentru cunostinta ta generala, revista Orizonturi Literare este exclusiv in format electronic (nu exista format tiparit). Ai auzit de acesti termeni? Pun un link catre D.E.X.?
      Ca fondator al revistei imi rezerv dreptul de a alege persoanele pe care sa le promovez in cadrul revistei iar daca nu-ti convin termenii si conditiile noastre, scrie-mi o scrisoare, poate o voi citi, in loc de ziar, stand pe buda fiindca articolul ala pe care l-ai scris nu va beneficia niciodata de promovarea noastra. Poti doar tu sa-ti mai rapesti cateva ore din viata si sa-i un share pe facebook si pentru noi. Suntem prea lenesi. Nu ridicam nici macar un deget, cu exceptia celui mijlociu in fata celor care arunca cu noroi.

      Parasind sfera articolului tau jalnic si patetic, vreau sa spun ca aceasta revista a luat nastere din dorinta de a oferi un spatiu literar celor mai putin cititi pentru a se face cunoscuti. Am dorit sa creez o revista online gratuita pe care oamenii sa o citeasca cu o cana de cafea fierbinte in fata, relaxandu-se. 
      Eu nu-ti stiu situatia si nici nu ma intereseaza, dar eu am doua joburi si nu folosesc asta drept scuza si mai am o facultate. Timpul meu liber inseamna DOAR cateva ore pe saptamana, ore in care trebuie sa culeg materialele pentru revista, sa le corectez, sa fac editarea text, montajul si design-ul. Eu le fac pe toate fiindca este foarte greu sa gasesti oameni care sa-ti munceasca gratuit pentru ceva din care nu scoti doi banuti. Imi mai scapa si imi vor scapa in continuare greseli in procesul de corectare sau chiar la nivel de exprimare. La ultimul numar al revistei am muncit 11 ore, incepand la ora 09:00 si terminand la ora 20:00, la foc automat. Incearca dumneata, dl. Gusat, sa muncesti atat, sa vezi daca dai randament de 100%, fara sa ai scapari. Daca nu-ti convine ceea ce serveste revista noastra, publicului larg, nu mai citi si mergi si vizioneaza un film porno, probabil e mai educativ, daca despre altceva nu ai mai scris, decat despre revista mea. Mai mult de atat, nu permit unei greseli genetice literare sa-si bata madularul de munca unor oameni si permite-mi sa-ti zic ceva: Daca eu sunt cioban, tu esti oaia mea?

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!