04.09.2014

Ce trebuie sa stii cand iti cumperi mobila de living?




Sursa poza: tamos.ro

"Multi oameni se duc la cumparaturi dar nu stiu ce cumpara." Aceasta vorba se aplica si la cei care doresc sa cumpere mobila living de calitate la un pret avantajos. Astazi am decis sa punctez pe lista cateva lucruri care trebuie stiute atunci cand achizitionati obiecte de mobila:

1. Materialul din care este realizat - Multe piese de mobilier ieftine de pe piata sunt realizate din placaj. Acest tip de mobila nu are o durata de viata prea mare si se deterioreaza rapid in urma unor lovituri. Se recomanda mobilierul realizat din pal.

2. Decorul piesei de mobila - Se recomanda copertirea cu un material durativ care sa nu se decoloreze sau sa se decoperteze de pe piesa de mobilier. In ceea ce priveste culoarea, cele mai cautate sunt cele de culoare pruna + negru lucios.

3. Spatiul oferit - Aveti grija sa cititi si sa aproximati bine dimensiunile oferite de mobilier. Nu va lasati inselati de imaginile din pliante. Mobila montata si expusa in magazin va ofera o perspectiva mai buna asupra spatiului oferit. Acest tip de mobila trebuie sa va ofere spatiu pentru tv, receiver, sistem boxe si altele.

4. Atentie la impachetare. Atunci cand cumparati mobila, aceasta va este livrata demontata. Asigurati-va ca nici-o bucata de mobilier nu a fost afectata la impachetare sau transport.

Tamos va ofera mobila living cu certificat de garantie si conformitate. Se pune pret pe calitatea produselor si pe satisfactia clientului la cumparare.

Un alt lucru pe care as fi dorit sa-l punctez pe lista ar fi design-ul mobilierului dar m-am oprit datorita faptului ca fiecare persoana doreste altceva, fiecarei persoane ii place altceva deci...gusturile nu se discuta. Consider ca mobila trebuie cumparata dupa bunul plac fiindca va fi mereu acolo, in casa voastra si o sa treceti zilnic pe langa ea. Va trebui sa va placa, sa va bucure ca va uitati la ea, nu sa intoarceti capul deci, cumparati mobila care va place.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!