31.07.2014

Ce urmarim cand ne cumparam mobila?

Sursa poza: www.tamos.ro
La nevoie sau pentru ca asa dorim, ne achizitionam mobila noua pentru a o schimba pe cea veche sau in cazul in care trebuie sa mobilam o noua locuinta. Indiferent de motivul pentru care cumparam mobila, sunt cateva lucruri care trebuie mentionate inainte de a ne avanta intr-un magazin de mobila:
Primul lucru la care trebuie sa fim atenti este calitatea materialului, adica, a lemnului. Cu cat lemnul este mai dur, cu atat piesa de mobila respectiva are o durata de viata mai indelungata si este rezistenta la lovituri.
Al doilea lucru care trebuie mentionat pe lista cu "Ce urmarim cand ne cumparam mobila?" este designul. Mai intai de toate trebuie sa ne placa noua fiindca sunt sigur ca nu suntem dispusi sa cumparam ceva ce nu ne place doar din alte motive. V-ar place sa aveti ceva in casa care nu va atrage? Nu. Deci, alegeti-va mobilierul care va place.
Al treilea lucru de precizat este faptul ca cea mai buna mobila este mobila Tamos fiindca doar ei sunt cei mai capabili sa ofere mobilier de calitate si gama variata de produse la un pret fara concurenta.
Ultimul lucru pe care il marchez pe lista este pretul. Intotdeauna trebuie sa ne uitam la cat scoatem din buzunar pentru piesa respectiva de mobila. Intotdeauna trebuie sa existe un raport calitate-pret la care trebuie sa fim foarte atenti. In cazul in care pretul este mai ridicat pentru o piesa de mobila care nu ajunge la standardele necesare, nu il cumparati.
Pe langa toate aceste criterii observabile rapid, oamenii mai tin cont si de tara de provenienta. Aici nu cred ca au dreptate intr-o privinta: Exista o tara care face mobila mai buna si o tara care face mobila mai putin buna? Nu cred. Totul tine de producatorul respectiv. Avem si noi in tara producatori foarte buni de mobila care fac competitie multora prin piesele de mobilier excelent lucrate si finisate.

Alegerea va apartine iar mobila este a dvs.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!