09.07.2014

Ce rol au electrocasnicele?

Se spune despre o locuinta ca nu este finalizata daca nu a fost mobilata si nu detine electrocasnice. Acest lucru pot spune si despre locuinta care s-a construit vis-a-vis de locuinta mea. O noua casa s-a ridicat de la pamant, pregatita sa atinga cerul in inaltime (sunt poet, stiu).
Sursa poza: clubafaceri.ro
Cu aceasta ocazie am vazut cum se construieste un imobil de la zero, cata munca se depune si despre ce cheltuiala se discuta. In fine, constructia este acum finalizata atat la exterior cat si in interior. 
Proprietarii locuintei se lupta cu o problema acum: nu sunt decisi in ceea ce priveste mobila si electrocasnicele din casa. Nu vor sa se grabeasca in luarea deciziilor fiindca conteaza foarte mult ca aceste lucruri sa fie pe gustul lor, cum se spune.
Nu ma prea pricep in ceea ce priveste mobilierul, asa ca le-am recomandat sa-ncerce la un targ de mobila, acolo sigur o sa gaseasca ceea ce-si doresc insa le-am vorbit despre electrocasnice, despre ce trebuie sa caute si cum sa gaseasca.
Electrocasnicele trebuie sa indeplineasca doua roluri: sa fie utile dar si placute. Proprietarii nu ar trebui sa cumpere un aragaz doar ca le trebuie unul, ci trebuie sa cumpere un aragaz care sa se potriveasca bucatariei lor si pe care sa-l foloseasca cu drag. De exemplu, aragazurile sunt de doua feluri: externe (exterioare) - acel model de aragazuri pe care le stim cu totii, pe care le-au apucat parintii si bunicii nostrii, si acele aragazuri interne (incorporabile) - acestea se incorporeaza usor in mobila si poate ocupa un spatiu mai restrans.
Tot acest proces de aranjare al bucatariei consta in adaptarea electrocasnicelor la locuinta si la cerintele noastre. 
Preturile nu difera foarte mult intre electrocasnicele incorporabile si cele exterioare iar in cazul in care cumparam cantitativ electrocasnice pentru locuinta, putem beneficia de un discount la cumparaturile realizate.
Cat despre locul unde puteti gasi electrocasnice pentru locuinta dumneavoastra, magazinul Tamos detine o gama variata de electrocasnice care pot satisface si cei mai pretentiosi clienti.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!