20.05.2012

Coincidenta sau nu ?





Astazi de dimineata cand m-am trezit am avut parte de o surpriza : 3 ceasuri (de perete) au incetat sa mai functioneze la ora 07:20 ! Deci toate cele 3 ceasuri s-au oprit din mers fix la aceeasi ora si minut .
Coincidenta sau nu ??? Asta ramane de voi sa spuneti ... va astept parerile .
Ceasurile nu doresc sa mai porneasca nici macar la ora actuala . Prima data le-am cumparat baterii , fiindca am crezut ca s-au consumat bateriile...m-am inselat ,  ele pur si simplu s-au stricat la aceasta ora ...SIMULTAN !

Ce parere aveti ?

Nu uitati sa cititi si penultimul articol scris de mine : PENTRU TEQUILA !



.


Share:

7 comentarii:

  1. Dacă era să fiu ceva mai mistic poate că aș fi crezut că e o intâmplare miraculoasă. Însă sunt ferm convins că există o explicație științifică. Probabil că anumite unde au acționat asupra celor 3 ceasuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. @proprianaliza : Ceasurile erau in 3 incaperi diferite . Si ce fel unde ar fi actionat asupra lor ?

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am idee daca intamplarii interesante de mai sus i se potriveste mai bine o explicatie stintifica sau una misterioasa si miraculoasa, cert e ca cei care o au cu explicatiile rationale sigur vor gasii ceva si cei care vor sa creada in ceva mai mult de atat nu-si vor schimba parerea. Tocmai asta e grozav.
    Si este de-a dreptul intriganta dilema ceasurilor de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vioreld: Dacă aș ști fizică cuantică aș putea să spun exact ce unde... însă nu știu. Dar este foarte clar că există explicația științifică. Nu văd nimic mistic în asta. Dacă ar exista vreun Dumnezeu sau altă zeitate sunt ferm convins că ar avea lucruri mai importante de făcut decât să oprească ceasuri. Însă da, accept că este o enigmă foarte interesantă...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ada : Ai perfecta dreptate !
    @Proprianaliza : Ai dreptate. Si eu cred ca exista o explicatie logica dar nu o gasesc. In fine...acest lucru este un lucru de notat in agenda si de tinut minte.Daca a fost doar o simpla coincidenta (ceea ce si cred ca este) a fost o coincidenta nebuneasca de buna .

    RăspundețiȘtergere
  6. eu zic ca e coincidenta:D:)) app:D nice aspect al blogului:D

    RăspundețiȘtergere
  7. E clar că e o coincidenţă!Eu nu am crezut niciodaqtă în ceva spirite,sau ceva mistic!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!