02.02.2017

Spectacol de magie la nunta

     Daca maine ai propria nunta si ai constientizat pe ultima suta de metri ca nu ai facut o alegere buna, iti poti angaja un magician care o va face sa dispara.
     Daca maine ai propria nunta si vrei sa o impresionezi cu un spectacol de magie sau vrei sa-i arati cat de mult o iubesti, scotand un buchet de trandafiri de pe maneca sacoului, iti poti angaja un magician pentru asta.

     In felul acesta, daca la botezuri avem ursitoare, la nunti, este la moda, sa existe magicieni. Ce-i drept, aproape toate nuntile sunt la fel: mancare, bautura, muzica si dans ore si ore in sir, nimic special, iesit din comun, care sa-ti capteze atentia.
Merg destul de des la astfel de evenimente si la unele din ele m-am plictisit la jumatatea petrecerii. Nu sunt genul de invitat care sta la masa si mananca mult si nu sunt nici genul de invitat care danseaza toata noaptea. Pentru acesti oameni, ca mine, trebuie sa existe diversitate cat mai mare la petrecerile la care merg, de aceea, apreciez oamenii care angajeaza magicieni pentru a distra lumea in noaptea nuntii.
      Un magician pentru nunta reprezinta cea mai rapida solutie antiplictiseala si antimonotonie, drept urmare, investitia intr-un astfel de moment nu este deloc mare iar oamenii vor avea ce sa le povesteasca cunostintelor ce au vazut la nunta.
      La un moment dat, ne vine randul tuturor pentru acest moment unic din viata. Cu cat il facem sa fie mai diversificat, cu atat acesta devine mai unic si deloc usor de uitat. Imi doresc ca nunta pe care o voi organiza sa fie cat mai diferita de restul nuntilor la care au mers oamenii, vreau ca nunta sa fie un prilej de distractie, nu doar de mancat, baut si dansat. Doar sa dansezi nu inseamna ca te si distrezi.
Sa invatam sa ne distram, sa mergem la nunti de calitate.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!