14.07.2017

Accesorii laser: Pro sau contra?

      Tehnologia laser a reusit sa revolutioneze domeniul accesoriilor inca de la jocurile pentru copii cu lasere pana la accesorizarea autoturismelor. De curand mi-a fost dat sa vad ca exista portiere auto accesorizate cu laser, la deschiderea acestora, laserele proiecteaza sigla producatorului pe asfalt.

     Culmea tehnologiei laser: Sa detii obiecte laser gravate prin tehnologia laser. Este posibil?

    Da, exista! Gravarile sunt mult mai eficiente si precise prin implementarea acestei tehnologii in aceasta industrie globala. Aceasta necesita timp mult mai redus pentru personalizarea obiectelor si eficienta ridicata. Gravarea manuala detinea unui risc de esec de 8% in comparatie cu gravarea laser care au o rata de esec sub 1%.
    Din ce in ce mai multe accesorii laser cuprind piata din Romania. Romanii sunt in general deschisi la lucruri noi privind tehnologia si doritori de extravagant. Ceea ce este diferit este bine primit!
    Din acest punct de vedere ne aflam pe locul 3 in Europa iar acest lucru poate doar sa ma bucure. Evoluam considerabil iar oamenii sunt dispusi sa accesorizeze tot sau sa se accesorizeze pe sine.
    Sunt fan al laserelor de cand eram copil si ma jucam cu vechile lasere cu baterii. Cred ca ni le amintim cu totii, acele lanterne micute, cu capat detasabil, de culoare rosie, pe care i le schimbam pentru a obtine diverse modele de lumini laser, proiectate pe pereti sau ziduri. Ne intalneam in parc cu totii, faceam colectie si schimburi intre noi pentru a ne diversifica fiecare gama de modele.
    Acum, lucrurile stau putin diferit. Accesoriile cu laser au devenit, la propriu, accesoriu pe care il putem purta cu noi, la mana, la brau, pe deget s.a.m.d. Mai mult de atat, acestea au devenit un criteriu important in alegerea hainelor si a incaltamintei, pentru ca toate sa realizeze o imagine de ansamblu buna asupra personajului.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!