14.07.2017

Moda USB-urilor personalizate

     In urma cu cativa ani, exista moda tastaturilor cat mai viu colorate si cu model. Ulterior, moda aceasta a fost inlocuita cu moda mouse-urilor cat mai mici si sofisticate (cu referinta speciala la mouse-urilor de gaming). In prezent, toate acestea au fost inlocuite de moda USB-urilor personalizate.
     Cu totii avem nevoie de memory stick pentru a salva fisierele importante din calculator pe o memorie externa pentru a evita pierderea lor. Din punct de vedere tehnic, putem pierde oricand informatiile salvate pe hard disk in urma unui incident placut.
    Stick-urile de memorie au revolutionat acest standard de salvare a datelor, inlocuind cu succes cd-urile si dvd-urile, care prezentau risc real de peste 23% de pierdere a datelor prin deteriorarea/zgarierea acestora.
    Momentan detin doua USB-uri personalizate cu personajele principale din reclama unei companii portocalii de telecomunicatie. Doresc sa-mi dezvolt ''portofiul'' de usb-uri personalizate cat mai mult, mai ales ca detin o cantitate mare de informatie pe care sunt nevoit sa o salvez pe un mediu de stocare extern.
    Aceste memory stick-uri se gasesc in comert direct personalizate sau se pot personaliza dupa bunul plac pe comanda. Au un impact important la prima vedere, lasand o impresie placuta. Prin expunerea memory stick-urilor pe care le detin, am reusit sa conving cateva persoane sa-si achizitioneze astfel de modele, un fel de publicitate gratuita. Lucrurile frumoase ies in evidenta prin unicitatea lor si datorita faptului ca sunt diferite, nu este acel stick simplu, negru sau gri, cu care ne-am obisnuit cu totii. Acest lucru face ca stocarea informatiilor sa se transforme dintr-o activitate plictisitoare in una captivanta.
    Copii sunt foarte atrasi de stick-uri cu personajele lor preferate din desenele animate. In mintea lor, eroii salveaza datele si au o misiune importanta: pastrarea acestora in siguranta.


Crezi ca aceasta ''moda'' se va viraliza in mediul online?


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!