30.10.2017

Alegerea pilotei de iarna - cea mai grea decizie din ultimele 12 luni

Senzatia de cald si bine atunci cand dormim este data de pilota pe care o alegem. Astfel, daca vorbim despre o vreme rece cu temperaturi scazute, vom opta pentru o pilota mai groasa care sa ne protejeze de frig si sa ne odihnim corespunzator. Daca vorbim despre temperaturi ridicate, atunci vom cauta o pilota mai subtire. In functie de compozitia lor, acestea vor fi mai mult sau mai putin potrivite pentru temperaturile de afara. Atunci cand alegem pilota pentru pat, trebuie sa stim clar pentru care perioada a anului o alegem. O pilota aleasa corect inseamna un somn linistit, odihna si o senzatie placuta atunci cand ne trezim dimineata.

Abonarea la newsletter iti aduce un discount de 15% la prima comanda, iar un review despre unul din produse iti poate aduce un discount, sub forma unui voucher cadou, in valoare de 150 lei la urmatoarea achizitie.

Pilotele difera intre ele, atat din punct de vedere al calitatii materialului cat si ''grosimea'' acesteia. Exista pilote corespunzatoare vremii de afara, astfel incat sa nu ne fie prea cald sau rece atunci cand ne invelim cu aceasta. Personal recomand pilote puf deoarece sunt foarte pufoase iar senzatia este aceea de fulg, fiind foarte usoare. Seara, cand sosesc acasa de la job, ma arunc in pat. Senzatia este aceea de norisor pufos cu miros placut de flori.

Aici la Behrens gasesti toate modelele si formele de pilote pe care le poti achizitiona. Fie ca te decizi singur sau cu sotia, gasesti cea mai variata gama de pilote pentru o persoana sau doua. Acestea au 5 stele in standardul de calitate a produsului si beneficiaza de garantie. Achizitia este sigura, se poate plati online iar pilota iti este livrata la domiciliu prin firma de curierat. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click aici.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!