16.03.2018

Cadoul ideal pentru EL

Este in curand ziua lui si nu stii ce sa-i cumperi? Mereu te-a surprins prin gesturile lui si vrei sa ii faci o surpriza? Inspiratia nu este de partea ta atunci cand doresti sa faci o alegere? Sper sa iti pot raspunde la aceste intrebari in randurile de mai jos.

Barbatii sunt mereu atenti la articolele vestimentare, incaltaminte sau accesorii, chiar daca nu pare a fi asa. In viata de zi cu zi, ne dorim sa purtam haine cat mai lejere si nu ne prea pasa de parerea celor din jurul nostru cu privire la hainele pe care le purtam. In schimb, femeia este intotdeauna atenta la detalii iar atunci cand iese din casa, trebuie sa fie perfect aranjata, accesorizata si imbracata cat mai elegant.

Atunci cand vine vorba de un eveniment, vei cunoaste cu adevarat aceasta latura a unui barbat. In acele momente tot focusul lui este pe ceea ce va imbraca, ceea ce va incalta, ceea ce va purta ca accesoriu pentru a se ridica, cel putin, la nivelul ei. De obicei, barbatii adopta o tinuta office, formata din costum si pantofi, aceasta tinuta impunand respect si eleganta. De la mana este nelipsitul ceas cu curea metalica, care chiar daca nu este folosit in scopul pentru care a fost creat, acesta reprezinta un accesoriu cheie pentru un barbat. Deja ti-am dat idei, nu-i asa?

Anumite ceasuri pentru barbati pot fi folosite doar pe post de accesoriu datorita design-ului lor unic, capabil sa atraga privirele celor din jur.

De-a lungul timpului, ceasurile de mana au trecut prin etapa de utilitate pentru indicarea orei si a minutului, apoi s-a transformat intr-un accesoriu pentru barbati. Aceste doua etape s-au repetat o data cu trecerea anilor, in prezent existand telefoane mobile pe care urmarim ora si uitam ca avem ceas la mana, dar el...sa fie acolo!

Tocmai de aceea, iti recomand ca in cazul in care nu stii ce sa-i cumperi, acest lucru insemnand ca nu il cunosti foarte bine, probabil fiindca sunteti la inceputul relatiei, sa ii cumperi un ceas. Barbatii nu vor refuza niciodata nu astfel de cadou si indiferent daca mai avem unul sau doua, un ceas nou este intotdeauna bine venit fiindca avem o multime de evenimente viitoare unde ne putem accesoriza costumul cu un ceas scump si de calitate.

Daca i-ai cumparat un ceas, am rugamintea sa ni-l arati si noua. Posteaza in sectiunea de comentarii sa ne bucuram intreaga comunitate de cadoul oferit.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!