23.05.2019

Pentru ce sunt utile obiectele personalizate?

Obiectele personalizate si-au gasit rostul in urma cu multi ani iar de atunci, amploarea acestora nu a mai putut fi oprita datorita cererilor cat mai ridicate din partea clientilor. Cand ne gandim la obiecte personalitate, cu siguranta faci referire la pixuri personalizate, agende personalizate, cani personalizate, tricouri personalizate si multe altele.

Aceste servicii de personalizare obiecte sunt folosite in urmatoarele scopuri:

1. Business: Orice utilizezi in fata unui client sau oferi cadou clientilor/potential clienti trebuie sa fie personalizat cu numele, logo-ul sau numele si logo-ul companiei. Impactul vizual este primul si conteaza cel mai mult. Acest lucru ofera o nota de incredere clientului, incredere care o data castigata, contribuie cu inca o caramida la consolidarea afacerii.

2. Cadouri: Cel mai inspirat cadou pe care il poti oferi de onomastica cuiva apropiat, fie cineva din familie sau o ruda, fie un bun prieten sau prietena. Acesta trebuie sa fie reprezentativ, acel ''ceva'' care descrie persoana sarbatorita si care va obtine o reactie placuta din partea acesteia.

3. Vanzare: La randul tau poti vinde obiecte personalizate publicului tau. Daca ai oameni care te urmaresc si iti sustin afacerea, vor achizitiona obiecte personalizate cu logo-ul sau numele afacerii tale.

Fie ca suntem capabili sa constientizam tot ce se intampla in jurul nostru sau nu, suntem inconjurati de obiecte personalizate. Astazi suntem in 23.05.2019, foarte aproape de alegerile europarlamentare. Toate campaniile electorale nu au fost realizate cu obiecte personalizate?
Atunci cand mergem la un interviu de angajare, putem observa o multime de obiecte din jurul nostru care poarta logo-ul companiei. Oare, de ce?

Atunci cand mergem pe strada si observam o multime de campanii de publicitate la anumite produse, acestea nu se incadreaza tot in categoria de obiecte personalizate?

Cautam branduri si de multe ori asimilam calitatea cu brandul creator. Aceste nume de companii au ajuns sa fie cunoscute datorita campaniilor de publicitate foarte reusite prin intermediul personalizarilor. Intr-o forma sau alta, aceasta industrie formeaza temelia strategiei de marketing si contribuie la cresterea afacerii.

Revenind la ideea mentionata mai sus, cea de cadouri personalizate, ma pot declara un mare fan al personalizarii produselor. As putea spune ca am testat efectul acestora iar cadourile personalizate oferite cu orice ocazie au fost bine primite, oamenii s-au bucurat si le detin chiar si in prezent, dupa multi ani de la primirea acestora. Si eu am primit de-a lungul timpului diferite cadouri personalizate si le apreciez enorm, in special tricourile cu mesaje. pe care le consider cea mai buna cale de a transmite un mesaj societatii. De multe ori port astfel de tricouri in autobuze sau metrou iar oamenii se opresc pret de cateva secunde si citesc mesajul de pe tricou. De cele mai multe ori starnesc zambete iar pe unii ii pun pe ganduri. Reactiile din jurul meu sunt savuroase si este un mod inedit de a-ti incepe dimineata, analizand expresiile faciale ale oamenilor din jurul meu.

Detii obiecte personalizate in locuinta ta? Te-ai gandit sa oferi astfel de cadouri atunci cand esti invitat la ziua de nastere a cuiva apropiat?

 
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!