24.02.2020

Citeste doar ce conteaza - stiri locale, pentru botosaneni

Citeste doar ce conteaza - stiri locale, pentru botosaneni


 

De cand moda cu online-ul, unde gasesti rapid orice, am redefinit ce inseamna informarea. Ne place sa citim mai rapid stirile dand scroll pe ecranul telefonului; accesam rapid orice sursa. Acum cat de credibila este, ramane sa investighezi. Daca ai interes mai ales pentru o anumita zona, atunci vei restrange aria de interes la presa locala. Iata si un site interesant – botosaneanul.ro.

Iti dai seama din start ca se adreseaza botosanenilor. Este insa mai mult decat un site de stiri, este sursa ta zilnica de informare. Actualizat constant, un astfel de portal iti prezinta stiri de interes si te tine la curent cu ce se mai intampla poate chiar in comunitatea din care faci parte sau in orasul de langa tine.

Jurnalism de calitate si investigatii amanuntite

Sa fim sinceri: cu cat cunosti mai multe, cu atat ai mai multe sanse sa iesi din anonimat, sa nu mai fii naiv, sa nu mai poti fi usor manipulat. Fie ca vorbim de politica sau de alte domenii, de practici ilegale, ar fi cazul sa nu mai gandim ca merge si asa. Este un principiu gresit care ne duce la pierderi, de orice fel – materiale sau nu, poate chiar pierderea demnitatii, a calitatilor umane.

Citeam in una din zile in cadrul paginii botosaneanul.ro ca o localnica a fost amendata de politie. Se plimba cu 3 caini de rasa pe care ii detinea. Intr-o fractiune de secunda cei 3 ataca o femeie de pe strada. Poate ca nu este un caz unic, din pacate, insa stupefiant este sa aflu ca o cunosc. Doamna cu cainii se ia la cearta cu politia, invocand drepturile animalelor. Ei, drept e ca daca ai cunoaste stirea, ai sti sa te feresti de acea femeie? Sa fim seriosi, antecedente de genul acesta pun o eticheta pe om.

Dar, sa revenim la sursa de informare si interesele noastre de zi cu zi.

Nu toti suntem cu simt civic sau spirit justitiar. Se spune ca preferam sa tragem cu ochiul la ce se intampla in curtea vecinilor. Asadar afli din cadrul aceleiasi pagini, botosaneanul.ro, stiri despre vedete, persoane publice indragite. Amantlacuri si scandaluri, declaratii si ce mai este nou afli din cadrul acestui site.

Doar atat?

Cu siguranta am observat cu totii ca in ultima vreme, in orice moment al zilei, oamenii stau cu telefonul in mana. Au treaba, cauta ceva, cumpara ceva, telefonul este nelipsit. Asadar la fel de nelipsit iti va fi si acest portal. Deschizi pagina si citesti ce este nou, in principal in judetul Botosani. Sunt si stiri nationale, interviuri, reportaje pentru mai toate categoriile de varsta.

Se spune despre acest site ca a aparut ca o necesitate, de a spune oamenilor exact cum sta treaba, de a scoate la lumina adevaruri. Prea s-au musamalizat lucruri si publicul a stat in necunostinta de cauza. In mod sigur te priveste sa stii ce s-a mai intamplat in cazul jafului ce a avut loc la magazinul de langa casa ta sau cum s-a incheiat aventura unui sofer beat pe care si tu cu ochii tai l-ai vazut in actiune. Citeste stirile de pe botosaneanul.ro si fii mereu informat. Asa cum trebuie.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!