26.02.2020

Pantalonii negri din piele, de la Clessidra - idei de tinute cu care sa ii completezi

Pantalonii negri din piele, de la Clessidra - idei de tinute cu care sa ii completezi


Intr-o formula mult mai eleganta si atragatoare decat in anul anterior, noile abordari ale pantalonilor din piele te vor cuceri. Gasesti o colectie variata in acest sens in magazinul online Clessidra, universul hainelor la moda, dar si al lenjeriei modelatoare care te ajuta sa arati bine de sus pana jos.

Un trend care continua in 2020, insa aduce numeroase plusuri, este cel al pantalonilor din piele, preferatii mentinandu-se cei in culoarea neagra. Bineinteles, nu oricum si nu oricine poate purta astfel de pantaloni. Conteaza sa respecti niste reguli de buna purtare a lor, dar si ideile pe care le ai privind completarea tinutelor.

Initial acest material textil a fost folosit la colanti, insa astazi este adaptat cu succes la pantaloni. Pot fi modele mai lejere sau tipicii jeansi skinny. Unele iubesc varianta tip culottes, pe cand altele prefera pantalonii bagy. Cu talie inalta sau croi cazut, fiecare dintre modelele propuse de Clessidra te vor incanta. Incepe selectia tinand cont de silueta ta, orientandu-te deci dupa un model prin care sa o pui in valoare. Daca te intereseaza mai multe variante ce au la baza aspectul de piele, atunci gasesti in magazin pantaloni deosebiti dama care permit si o accesorizarea diversificata. Te invit sa descoperi cateva idei de tinute la care ii poti asorta.

Cu ce poti asorta pantalonii din piele, negri, de la Clessidra?

In topul preferintelor raman pantalonii skinny, disponbili la Clessidra in varianta cu talie inalta. In zilele mai racoroase, merg perfect cu un blazer cambrat, dar si cu un pulover larg, daca preferi ceva mai lejer. Poti arata chic, abordand in acelasi timp tinute relaxate. Daca vrei sa fii mai sexi, opteaza in schimb pentru un crop top sau chiar o bustiera - ideal intr-o zi mai calduroasa.

Poti incerca si combinatia - pantaloni skinny - stiletto, daca vrei sa impresionezi printr-o tinuta wow. Varianta cu ghete biker este cam depasita, o alegere ce ar putea fi interpretata gresit.

Bineinteles, daca iti plac detaliile atipice, respectiv alegerile care te scot din anonimat, poti incerca si o alta culoare pentru pantalonii din piele. Rosu aprins sau pal pot fi alegeri interesante.

Completeaza un look cool printr-o astfel de pereche de pantaloni, dar si incaltamintea potrivita. Pentru tinutele de vara, alege cu incredere sandalele stiletto. Descopera modelele pe care le-a pregatit Clessidra pentru tine si alege ce ti se potriveste mai bine!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!