07.08.2013

Bijuterii...bijuterii...bijuterii...

Cand vine vorba de cercei, inele, bratari, lantisoare s.a.m.d., pe scurt: bijuterii, femeile sunt primele care reactioneaza la auzul acestor cuvinte si se presupune ca aceasta "abilitate" la femei, a fost descoperita cu sute de ani in urma, cand acestora le placea sa fie accesorizate cu tot felul de chestii din lumea medievala, gen: oase sculptate si alte...alte.
Femeile si-au pastrat atractia asupra acestora in toata aceasta perioada, doar ca acum accesoriile consta in bijuterii care mai de care cu diferite modele si cat mai scumpe. Nu zic ca si cum ar fi ceva rau, din contra... nu degeaba se numesc accesorii, acestea au rolul de a evidentia frumusetea feminina.
Insa sa nu credeti ca alegerea bijuteriilor se face asa...pur si simplu. Nuuu. Exista un intreg ritual in care se analizeaza bijuteria respectiva, daca ii sta bine la gat sau la deget, daca face "casa buna" cu geanta plina de pietre Swarovsky si tot asa. Se pune pret pe imagine, mai ales ca iesim in lume si trebuie sa fim vazuti cat mai bine.
Eu cred ca aparatitia bijuteriilor a fost foarte bine gandita, deoarece femeile consuma mare parte din bani pe produse de infrumusetare si bijuterii, conform unui sondaj, acestea ocupa locul 2 in topul cumparaturilor facute de o femeie si sa nu uitam ca bijuteriile au valoare, adica...costa ceva bani.
Vedeti voi? Pe o parte mai bine sa fii barbat... noi daca vrem o bijuterie, un inel-doua, o bratara sau un lantisor ne ajung. Nu ne trebuie 50 de modele de cercei, 10 bratari, 20 de lantisoare si cine stie ce alte bijuterii cu pietre Swarovsky, pietre Zirconia si tot asa.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!