15.08.2013

Sa vorbim despre...

Se vorbeste atat de mult pe marginea acestui subiect incat am ajuns sa visam si noaptea lucrurile astea, mai ales pentru pasionatii in domeniu. Multe documentare pe canalele Discovery despica firul in patru, de parca acele presupuneri ar fi adevarate. Cred ca moartea este si va ramane pentru intotdeauna un mister pentru omenire, fiindca indiferent cat de mult ar evolua omul,stiinta si tehnologia, niciodata nu se va putea duce un om dincolo sa vada ce exista si ce nu si apoi sa se intoarca inapoi sa povesteasca.
Este un domeniu viu al presupunerilor, in care cati mai multi oameni de stiinta speculeaza in teorii existenta unei vieti mai bune decat cea de-aici.
Multi scriitori scriu carti de genul paranormal care includ date despre acest eveniment important, dar le putem considera fictive sau nu? Da, sunt fictive din punctul de vedere ca nu cunoastem adevarul, nu vedem, nu traim, nu simtim, nu mirosim, nu auzim nimic de dincolo, dar pot fi adevarate datorita faptului ca nu cunostem ce este dincolo si ce nu.
S-au facut filme si seriale despre aceste lucruri, unul dintre cel mai popular film serial este cu "Mesaje de dincolo" cu Jennifer Love Hewitt, frumoasa actrita care incearca sa ajute spiritele ramase pe Pamant, astfel incat ele sa-si finalizeze misiunea aici si sa treaca dincolo. Ea este singura persoana care le poate vedea, auzi si ajuta, tocmai de aceea este un misionar pe acest Pamant.
Am urmarit cateva episoade din serial iar modul in care erau prezentate aceste lucruri era unul direct, fapt pentru care serialul nu este recomandat minorilor, iar semnificatia unor lucruri prezente la inmormantare se face prezenta in micile pauze de studii cand, de obicei, se petrecea ceva iar Jennifer nu stia ce trebuia sa faca si cerceta.
Coroane naturale,accesorii flori, cruci si fantome (spirite care nu si-au terminat misiunea pe Pamant) sunt elementele cheie care sunt prezente in fiecare episod.
Cam asa stau lucrurile din punct de vedere cinematografic, spirite sau fantomite care nu si-au terminat misiunea aici si bantuie lumea, o singura persoana care le poate ajuta s.a.m.d.
Din punctul oamenilor de vedere, aceste lucruri sunt mult mai ingrozitoare iar moartea este privita exact ca un sfarsit tragic nefericit. Noua ne sunt ecranizate fantomele pe ecran exact prin asocierea cu un spirit, nu ne este prezentata asa informatia pentru ca noi sa credem sau nu in existenta fantomelor, fiindca acestea nu exista.
Cred ca am revizuit tot ce tine de acest domeniu, in documentarele de la televizor, in carti pana la seriale.In felul acesta am ajuns sa fac si o scurta recenzie a filmului Mesaje de dincolo, film pe care il recomand celor pasionati de acest domeniu fiindca este un succes cinematografic care merita urmarit si sa nu uit sa specific faptul ca aceasta etapa este privita altfel in fiecare religie si cult religios.
Este un subiect despre care putem vorbi zile, saptamani si ani si pe care nu-l terminam niciodata. Omul este limitat, la fel si gandirea acestuia, indiferent cat de mult dorim sa cunoastem despre acest domeniu, trebuie sa fim constienti ca niciodata nu putem cunoaste totul, mai ales adevarul si ca suntem limitati din acest punct de vedere.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!