15.09.2015

Revista Orizonturi Literare - septembrie 2015

      E sambata seara, data 12 septembrie 2015, cu doua zile peste obisnuitul program de 10 a fiecarei luni in care v-am obisnuit ca-si face aparitia aceasta revista lunara, o revista de cultura care a reusit sa stranga o multime de urmaritori intr-un timp cat mai scurt si care creeaza dependenta. Nu ne rupeti grilajele virtuale, suntem tot aici si muncim pentru voi. Revista aceasta este de la voi pentru VOI!

      Sunt de parere ca asteptarea a meritat fiindca am reusit sa strangem SUPER materiale si fiindca a venit vorba de "super", va anuntam ca au inceput inscrierile in cea mai mare competitie de blogging din Romania, SuperBlog 2015. Revista Orizonturi Literare isi continua activitatea ca partener media SuperBlog si va indeamna sa va inscrieti si sa castigati premii. Competitia e dura, doar cei mai iscusiti si ambitiosi vor rezista, dar pentru rezultatul final, efortul depus merita pe deplin.

     Mai multe detalii despre acest numar nu am sa va ofer, dar, in schimb, va ofer link-ul pentru a o rasfoi: http://joom.ag/pgqp.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!