03.05.2015

Bataie la 14 si 15 ani (Dezbatere)

Am promis de cateva zile ca am sa scriu acest articol, dar abia azi am reusit sa ajung in fata pc-ului. Mai jos o sa aveti un clip video in care "tatal" a doua fete devine violent, lovindu-le pe acestea si injurandu-le. Comportamentul sau este unul de mahala iar fetele au fost supuse unor momente ce pot forma traume psihice. Am spus ceva mai sus ca "tatal a doua fete...". Gresit! Asta nu merita statutul de tata. Un tata nu-si loveste in halul acesta copiii, mai exact, nu-si loveste copiii. O fata reuseste sa filmeze o parte din ceea ce se intampla, apoi, obligat de tatal ei sa lase telefonul de o parte, aceasta il aseaza pe o masa fara sa opreasca inregistrarea, acest lucru permitandu-ne sa ascultam ceea ce se intampla acolo. Vai si amar de ceea ce se intampla in societatea noastre mizera. Astia sunt parinti? Ca parinte iti rezervi dreptul de a face asta unui copil? Mars, ma!
Am facut bine ca am intarziat cu scrierea acestui articol fiindca am vazut si reactia unor psihologi care afirmau ca fetele trebuiau sa calmeze, oarecum, situatia cat sa poata suna la politie...bla bla bla.
D-na sau domnule asa zis psiholog, gandesti putin? Atunci cand intr-o fractiune de secunda iti este pocnita mecla pentru ca "tatal" tau vine pornit pe violenta, ce mai apuci dumneata sa suni? Sa vina tacto la tine direct si sa-ti pocneasca una peste ochi, apoi sa te prinda de par si sa te bata, mai apuci sa calmezi situatia sau sa suni la politie? Sa stati pe margine si sa dati din gura este usor. Bleah! Deja m-am plictisit si de astia.
Intr-o astfel de situatie, cand integritatea sanatatii mele este in joc si totul se desfasoara 1 vs 1, nu mai tin cont ca imi esti parinte. Personal, as fi reactionat. Ca parinte, nu-ti rezerv dreptul de a ma bate intr-un hal fara de hal incat sa ajung prin spitale doar ca ai tu nervi. Te bat cu tot statutul tau de parinte pana-ti ies ideile tampite pe urechi.

Imi e scarba de asa "parinti"! Aveti clipul video aici:


Caz şocant în localitatea vasluiană Iana, unde două surori de 14, respectiv 15 ani, şi frăţiorul lor de numai 5 ani, au trecut prin momente cumplite generate de propriul tată.În timp ce-şi loveşte fetele cu palmele şi picioarele, le ameninţă cu moartea: „ Vaco, vreau să-ţi las semne pe faţă, îţi dau de te omor ! ”SHARE MAI DEPARTE !
Posted by Demis Ionuţ on 28 Aprilie 2015


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!