01.05.2015

Cum faci o iesire cu masina cand nu ai masina?

Tocmai discutam cu un grup de prieteni despre iesirile cu masinile, ca acestea au devenit o "moda" la ora actuala. Daca ma adresez unui grup sa iesim cu bicicletele la o plimbare, acestia vor veni imediat cu replica: "Facem o iesire cu masinile mai bine" si, bineinteles, ca se organizeaza iesirea cu masinile iar "oferta" mea cade.
Personal, nu detin o masina, din motive pe care nu le voi enumera aici, dar la fel ca majoritatea din generatia mea, detin un permis de conducere care sta in unul din buzunarele portofelului. Sunt de parere ca nu te poti bucura de natura stand cu fundul pe scaunul unei masini, inchis intre pereti de tabla si cu muzica pornita. Nici gand! De natura te bucuri stand pe saua unei biciclete, pedaland, simtind aerul care iti imbratiseaza trupul si mirosul de...verde.
Cum n-am avut niciodata cu cine sa fac plimbarile in natura, am zis ca nu pot rata si iesirea cu prietenii, chiar daca consta in faptul ca trebuia sa am masina. Acesta era precum un criteriu important. Daca nu ai masina, nu ai ce sa cauti la iesirea cu masinile. Ce o fi atat de spectaculos in asta?
Am decis ca e timpul sa-mi ofer raspunsul la aceasta intrebare, asa ca am pus piciorul in prag si mi-am zis: "Trebuie sa fac o iesire cu prietenii cu masinile", asa ca am pasit intr-un centru de inchirieri auto si am inchiriat o masina pentru 24 de ore. Nu am platit deloc mult pentru aceasta iar costul combustibilului consumat mi-a apartinut in totalitate.
Reactia prietenilor de ieseala a fost una de m-a facut sa rad cu gura pana la urechi timp de 15 minute. Nu se asteptau sa apar la locul de intalnire intr-o masina destul de scumpa.
Bineinteles ca intrebarile au urmat sa apara, dar nu am raspuns la nici una intr-un mod concret. Am iesit pe bulevard. La semafor eram primul care plecam si castigam cativa metrii fata de ceilalti.
Cum a fost seara? O ora si ceva de plimbare cu masinile prin oras, claxonam fetele si, la final, ne-am oprit la o terasa, la un suc si o cafea. Ceva special? Nici gand! Am sa raman la plimbarile mele cu bicicleta prin natura. Partea buna? E low-cost.
Am lasat gasca sa-si faca plimbarile nocturne seara de seara iar eu imi vad de plimbarile mele sanatoase (la propriu) prin natura. Cine se alatura grupului meu? Momentan este doar un singur membru fondator, adica...eu! Mai e cineva care adora plimbarile cu bicicleta prin natura?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!