07.11.2015

NU merg sa pro(s)testez

       Nu se va schimba absolut nimic. Au mai cazut guverne prin aceeasi modalitate. De-a lungul anilor, deja a devenit o obisnuinta. Credeti ca guvernantilor si oamenilor politici le cad chilotii in vine ca sunteti voi iesiti in strada? Pentru ei, populatia ramane sinonima cu "prostimea".
      Nu ies in strada pentru ca nu exista organizare. Mii de oameni din care o parte protesteaza pentru caderea guvernului Ponta (care a cazut si nu va ultimul), altii protesteaza ca nu vor tineret la putere, altii ca vor un nou pachet de legi favorabile populatiei, cativa rataciti ca nu-l vor pe presedintele care ne-a dat tara inapoi, fara sa existe un lider care sa conduca aceste manifestatii si fara sa existe un scop comun.
      Faptul ca presedintele a spus ca va alege cateva persoane din strada pentru a ajuta la luarea unor decizii, sa nu credeti ca facut-o pentru VOI. NICIODATA! De ce, in tot acest timp, nu au fost ascultate parerile oamenilor? De ce? Trebuie sa moara oameni si sa existe proteste pentru a asculta parerea catorva persoane? E doar o chestie de imagine, pentru a castiga admiratia prostimii pentru acest gest. Doar jocuri de imagine si politica jegoasa impachetata intr-un ambalaj roz cu stelute si luminite. Ce tara puternica vom deveni si generatia facebook va aduce marea schimbare. (Am fost sarcastic).
      Nici nu stiti sa protestati!!! Nu stiti pentru ce protestati!!! Lasati tone de gunoaie in centrele oraselor in urma protestelor. Doar batranii au stiut cum sa protesteze, tanara generatie nu va fi niciodata capabila sa aduca schimbarea, doar sa faca galagie.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!