28.11.2015

In ce consta siguranta locuintei tale?

       Se intampla des sa plec de acasa iar casa sa ramana singura, nesupravegheata. Le-am mai spus vecinilor sa se mai uite, sa mai aiba grija, dar acestia nu pot fi 24/24 ore cu ochii pe locuinta mea. Bunurile mele si integralitatea locuintei sunt in pericol. Hotii stiu unde sa loveasca si profita de faptul ca proprietarul/proprietarii nu sunt acasa. Modalitate de prindere in flagrant nu prea sunt, dar exista o modalitate de a gasi vinovatul si de a avea dovada necesara in instanta. Este vorba de camere speed dome de supraveghere video la calitate HD. Acestea il inregistreaza pe faptas in timp ce-si savarseste actiunea de furt.
       Sistemul video de supraveghere este dotat cu infrarosu, facand posibila inregistrarea video la calitate maxima si pe timpul noptii. Acestea detin un senzor de miscare, facand posibila activarea si dezactivarea optiunii de infrarosu, in momentul in care aceasta detecteaza activitate sau nu, in perimetrul de actiune a camerei video.
Echipamentul necesar este low-cost iar montajul sistemului de supraveghere este realizat de o echipa de profesionalisti care se ocupa in detaliu de absolut tot.
       Lucrez in domeniul afacerilor si, din acest unghi, privesc situatia aceasta ca pe o investitie in afacerea mea, ca o investitie in siguranta. Atunci cand simti ca locuinta ta nu e sigura, nici tu nu esti sigur pe ceea ce faci iar o neliniste apasatoare se instaleaza in corpul tau. Grijile trebuie incet, incet sa dispara si sa faca loc sigurantei, aceea ca, daca va incerca cineva sa sparga locuinta, va fi "capturat" video si, ulterior, prins.
       Conform unui raport realizat de Politia Capitalei, in ultimii ani, de la an la an, numarul de astfel de incidente creste intr-un mod alarmant. Daca o vom tine multi ani inainte cu nepasarea, vom ajunge sa nu mai fim in siguranta in propriile case. De obicei, avem un talent nativ de a constientiza lucrurile prea tarziu, abia dupa ce ni se intampla.
       Nu este nevoie sa astepti sa ti se intample pentru a lua masuri. Oricui i se poate intampla si mai bine sa fim pregatiti, decat prinsi pe pas gresit.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!