18.11.2015

De la ce porneste o afacere?

       O afacere este reprezentata de o firma cu scopul de a produce profit si activitate pe piata muncii. O afacere porneste de la raportul de investitie - profit. Dupa cum observam, piata de afaceri este foarte dezvoltata iar cei care o duc cel mai bine sunt cei care reusesc sa patrunda pe aceasta piata prin unicitate. O idee geniala iar concurenta va fi zero, fiindca nu exista. Este una din modalitatile clasice de reusita: "Vrei, nu vrei...omul tot la tine vine".
      Mai mult de atat, o afacere inseamna personal calificat desfasurat, conditii optime de desfasurare a activitatii si respectarea termenilor si conditiilor prevazute in lege de catre angajator cat si regulile salariatului specificate pe contractul individual de munca.
Insa, o afacere reprezinta un job, un loc de munca stabil si un salariu motivant, din punctul de vedere al salariatului. Insa, pentru ca aceasta afacere sa indeplineasca toate conditiile de mai sus, aceasta are nevoie de idei campanii de marketing pentru publicitate.
       Marketingul inseamna expunere, publicitate si vanzare. Secretul unei campanii de marketing il reprezinta prezentarea beneficiilor clientului. Exista o regula generala de prezentare a unei oferte, aceea de a spune ceea ce oferi, cu ce se alege clientul, ce are in plus de castigat si, in ultima faza, clientul afla pretul final, care, din punct de vedere statistic, pentru 72% din oamenii carora le-a fost ambalat frumos produsul, il considera un pret optim pentru ceea ce platesc.
Aceasta este strategia de marketing, asa se desfasoara domeniul vanzarilor, indiferent de ceea ce vinzi. Nu conteaza ce vinzi ci cum vinzi si cat vinzi.
Fiecare persoana, dupa un training de cateva saptamani si pregatire intensa, isi dezvolta propria modalitate de a vinde, cu timpul, construindu-si o strategie unica si proprie de vanzare. "Atunci cand ajungi sa vinzi de cantitate, vorbim si de calitate", este un sfat primit recent.
Campaniile de marketing au toate acelasi scop, acela de a vinde, ajutat de puterea oamenilor de a negocia.
      Cei care aleg sa lucreze in marketing sunt oamenii care aleg sa lucreze cu oameni, sunt persoanele care doresc sa cunoasca necunoscutul si sa exploateze intregile resurse de modalitati de vanzare pana la epuizare.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!