09.12.2015

Curatam canapele cu talent - Care curatare?

        Majoritatea suntem oameni care iubim curatenia si ne bucuram de locuinta noastra atunci cand este totul curat in jurul nostru. In functie de timpul liber de care dispunem, ne dedicam o zi, doua sau trei pe saptamana pentru a face curat. Aspiram, spalam, aerisim, dar anumite obiecte din locuinta, cum ar fi canapelele, cand le curatam?
        Am intrebat, din curiozitate, mai multe persoane, cand isi curata canapelele. Mi-au raspuns ca de doua sau trei ori pe an. De ce nu acordam aceeasi importanta curatarii canapelei ca si stergerea prafului, aspirarii sau oricarui alt proces?
        Nu este recomandat sa curatam canapeaua zilnic sau la cateva zile, dar macar o data pe luna, minim, sa facem acest lucru fiindca este un loc foarte utilizat in care se aduna foarte multe bacterii. Acest lucru se intampla si datorita faptului ca, pe acea canapea, se aseaza mai multe persoane (musafirii) decat in patul din dormitor.
        Daca vrem sa curatam canapele ieftin, trebuie sa gandim eficient. O canapea nu se curata cu detergent si doar atat. Acestea au nevoie de mai multa atentie, de un tratament diferit pentru a nu distruge tesatura si pentru o curatare ieftina.
        Daca repetam acest proces luna de luna, nu vom mai avea probleme in colectarea bacteriilor care se pot raspandi in toata suprafata locuibila iar sanatatea noastra nu mai este expusa pericolului.
Am cunoscut persoane care, atunci cand faceau curatenie, intotdeauna evitau sa curete canapeaua fiindca li se pareau cea mai grea misiune. Ceea ce ei nu stiau este faptul ca exista firma autorizata in curatarea canapelelor iar cu un singur apel, putem avea cativa profesionisti in casa noastra cu toate produsele de curatenie a canapelei corespunzatoare iar in mai putin de 15 minute, canapeaua noastra este curata.
       Daca locuinta noastra include mai multe canapele, sa incercam sa ne inaginam ce chin ar reprezenta pentru unele persoane curatarea acestora. De aceea, nu dorim nimanui sa se chinuie pentru ceva, nu dorim sa facem pe nimeni sa sufere ci doar sa stea si sa participe cum le sunt curatate canapelele.

Daca te-am scapat de curatarea canapelei prin acest articol, da-i un share sa afle si prietenii tai!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!