09.12.2015

Te asiguri cand pleci la drum?

       De fiecare data cand plecam la drum, trebuie sa ne asiguram pe noi. Inainte de ritualul fiecaruia de a inchina, face rugaciuni, plecaciuni si in a ne pune centura de siguranta, trebuie sa ne asiguram ca avem asigurarea obligatorie platita, pentru a evita sa fim opriti de un echipaj de politie pentru a primi amenda sau pentru a fi acoperiti, din punct de vedere financiar, in caz de accident nefericit.
Accidentele se petrec pe neprevazute, acestea reprezentand un moment deloc fericit din viata noastra. In cazul unor accidente mai usoare, masina se deterioreaza iar noi scapam doar cu o sperietura zdravana. In cazul unor accidente mai grave, masina ajunge sa fie distorsionata iar noi sa suferim rani pe intregul corp. Pentru noi exista medicina, exista medici care sa se ocupe, dar de masina noastra, cine? Exista service-uri, dar atatia bani, de unde?
      Aici intervin asigurarile auto, care au suferit o intreaga tehnologizare, chiar si acestea fiindca exista posibilitatea, in prezent, sa-ti faci o asigurare RCA online, din fata calculatorului, fara sa mai fii nevoit sa te deplasezi pentru asta.
Progresiv vei cunoaste schimbari in viata ta si vei descoperi ca siguranta zilei de maine este prioritara, ca masina ta este mai mult decat o gramada de fier, este mijlocul de deplasare a intregii familii, este un membru important al familiei si trebuie tratata ca atare. Ii trebuie atentie si siguranta. Daca oferi siguranta, primesti siguranta.
       Asigurarea RCA se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate in Romania si vizeaza daune la autovehicule, vatamari corporale, decese sau diferite pagube, iar persoanele implicate vor fi despagubite financiar.
      Zilnic, din pricina unui moment de neatentie, la volan, se petrec sute de accidente la nivel national. Un sofer poate cauza pagube destul de mari pe care nu le poate acoperi din propriul buzunar iar aici intervine misiunea unei asigurari RCA, ca cel pagubit sa primeasca banii necesari.
       Numai din postura de sofer vei intelege cel mai bine importanta acestor asigurari RCA. Nici eu nu le dadeam importanta, la inceput, apoi mi-am dat seama de responsabilitatea pe care o port pe umeri ca sofer si nu am mai putut sta indiferent.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!