16.12.2015

Curatenia la locul de munca

      Problema curateniei la locul de munca este o problema care a fost ridicata peste tot la nivel de sedinta sau discutie cu personalul angajat. Fie ca este vorba despre o firma mica, cu cativa angajati, fie ca este vorba despre o firma mare, cu sute de angajati, curatenia la locul de munca este prioritara iar acest lucru o stie atat patronul firmei cat si angajatul.
       Angajatul are datoria sa stranga mizeria facuta de acesta in spatiul sau de lucru, dar nu este de datoria lui sa curete intreaga suprafata de care dispune firma. Mai mult de atat, investitia permanenta in solutii pentru curatenie si platirea unuia sau mai multor angajati pentru activitatea de curatenie, devine ceva costisitor, mai ales daca necesarul de curatenie este de doar o data sau doua ori pe saptamana.
      Din acest punct de vedere, exista solutii optime pentru dezvoltatorii de afaceri pentru a mentine curatenia in cadrul firmei pe care o detin, mai exact, o firma de curatenie Bucuresti care sa curete frecvent spatiile pentru desfasurarea activitatii de lucru a tuturor angajatilor in conditii optime.
Ca angajat, imi doresc sa-mi desfasor activitatea in curatenie, ca atunci cand ajung la birou sa gasesc curatenie, totul aerisit si sa miroasa frumos.
Consider ca aceasta modalitate ar fi trebuit implementata in cadrul tuturor firmelor private din         Romania, fiindca exista angajati care s-au saturat sa lucreze in conditii deloc igienice de munca si tot nu se face nimic. Singura masura ramane sa o ia tot oamenii, din umanitate, sa curete doar spatiul in care-si desfasoara activitatea iar restul sa ramana in voia sortii.
      Pic cu pic se face mare si consider ca orice firma care angajeaza o firma specializata de curatenie, reprezinta un pas inainte spre modernitate, spre conditii optime de lucru si spre ceea ce numim noi...omenie.
Atunci cand exista un concept nou pe piata, mergem ceva mai greu cu implementarea acestuia, dar ne vom obisnui cu totii sa lucram intr-un mediu curat din care nu putem contacta o raceala sau o boala. Acolo unde exista un colectiv, exista si mai multe bacterii, de aceea se pune atat de mult pret pe curatenia la locul de munca, dar...cine sa o faca?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!