02.10.2016

Importanta cartilor de vizita

      Fiecare blogger trebuie sa detina carti de vizita personalizate pe care sa le poarte la el fiindca este maxima nevoie. Daca participi la un blogmeet nu trebuie sa-ti lipseasca aceste carti de vizita din buzunar. Daca cunosti o persoana noua sau un posibil sponsor care sa te plateasca pentru oferirea de spatiu publicitar pe blogul tau si iti intinde o carte de vizita, tu ce ii oferi? Sigur ca te scuzi frumos pe motiv ca le-ai uitat acasa sau cine stie ce alt motiv, adevarul fiind ca defapt nu detii carti de vizita.
      Altii spun un lucru: "cartile de vizita sunt demodate", dar nu este deloc asa. Cartile de vizita s-au schimbat! Inainte vedeam carti de vizita pe care intalneam nume, prenume, adresa si telefon. Acum cartile de vizita nu se mai fac pe coala simpla ci pe plastic sau carton, cu design personalizat si intalnim pe ele: functie, adresa web, adresa de email si multe altele.
       Cartile de vizita transparente m-au atras foarte mult si dau bine la public. Parca te simti unic cand intinzi o astfel de carte de vizita cuiva, care sigur se va uita uimit de ceea ce detii sau iti va pune zeci de intrebari de genul: "Cum le-ai facut?", "Unde le-ai facut?", "Cat costa?" s.a.m.d.
Este clar ca imi doresc carti de vizita transparente pentru blogmeet-uri si le voi folosi ca modalitate de schimb de informatii de contact cu persoanele pe care le voi intalni.
Prima impresie conteaza iar impactul realizat cu carti de vizita acorda o nota de profesionalism in momentul in care ne prezentam, astfel lasam la vedere atuurile noastre si lasam sa se intrevada capacitatea noastra de socializare si schimb de informatii.
Atunci când oferi o carte de vizita, il faci pe celalalt sa se simta important, nu numai pe tine. Se formeaza o legatura cu semnificatia "Ne mai auzim."



Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!