20.10.2016

Sarea de Himalaya: Efecte benefice asupra organismului

     Sarea de Himalaya are beneficii extraordinare pentru sanatate. Acest tip de sare este o alternativa pentru sarea rafinata, deoarece este foarte pura. Contine 84 de minerale si oligoelemente care se regasesc si in organismul uman.
      Este mai mult decat o simpla sare, deoarece are efecte curative, revigorante si ofera energie. Oxidul de fier este cel care ii da culoarea roz. Are peste 250 de milioane de ani vechime si are aceeasi structura cu marile preistorice.
      Sare de Himalaya - mentine hidratarea organismului si asigura un ph optim. Continutul de calciu intareste sistemul muscular si previne osteoporoza. De asemenea, are efect antihistaminic si ajuta la curatarea sinusurilor.

      Contine: 84 de minerale, printre care: calciu, carbon, clor, cobalt, crom, cupru, beriliu, bor, fier, fluor, fosfor, magneziu, mangan, siliciu, sodiu, sulf, zinc.

     Beneficii:
* Antihistaminica
* Hidratanta
* Mineralizanta
* Intareste oasele
* Detoxifianta
* Energizanta
* Normalizeaza tensiunea arteriala
* Reduce semnele imbatranirii
* Echilibreaza ph-ul
* Intareste sistemul imunitar

    Utilizarea acesteia in defavoarea sarii ionizate despre care s-au scris sute de articole in ceea ce priveste efectele negative asupra organismului uman, aceasta avantajeaza circulatia sangelui, echilibrand tensiunea arteriala, fiind recomandata consumului de catre persoane cu varsta de peste 60 de ani, in acest caz. Aceasta se gaseste in comert, ambalata in plicuri sau cutie de carton. Pretul, in comparatie cu sarea ionizata, nu difera aproape deloc, dar calitatea este considerabil vizibila si se simte diferenta la gust. Sarea de Himalaya iti economiseste si bani, fiind mai concentrata, vei folosi un gramaj mai mic pentru a obtine efectul dorit.
     Acest tip de sare nu este contraindicata de vreun doctor, doar ca, ca in cele mai multe cazuri, abuzul nu este niciodata indicat, dar consumul mediu nu are nici un fel de contraindicatie. Nu trebuie sa ne facem griji, trebuie doar sa ne gandim la efectele benefice acesteia si sa continuam sa o folosim in mancaruri si salate.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!