09.12.2018

Cat de confortabil te simti?


Foarte multi producatori de lenjerii de pat si paturi creeaza produse noi pentru cumparatori cat mai moderne si mai viu colorate. O mare parte din acestia uita ideea principala care sta la baza formarii unei paturi: CONFORTUL.





Nu conteaza ca e 3D, 4D, 8D sau ca e cameleon, atat timp cat aceasta nu prezinta confort pentru cumparator. Celelalte ''imbunatatiri'' trebuie sa existe ca un beneficiu extra, nu sa stea la baza producerii. 





Care sunt cele mai confortabile paturi?





Din toate paturile pe care le regasim pe piata pentru vanzare, doar acele paturi din bambus au atins cote inalte ale standardului de confort, fiind declarate ''cele mai confortabile paturi'' in urma feedbackului oferit de cumparatori.





Cat ma costa?





Probabil dupa ce-ati citit randurile de mai sus, va ganditi ca aceste paturi costa o multime de bani. Va inselati in acest sens. Cele mai ieftine paturi din bambus se gasesc la pretul de 149.99 lei.





Cum se simt?





Exact ca o atingere de fulg pe intreaga suprafata a corpului. Ai vaga senzatie ca patura pluteste deasupra corpului tau si retine cu succes caldura corporala fiind ideala pentru sezonul rece.





De cand stiu de existenta acestor paturi?





In urma cu cativa ani am mers intr-un team building cu colegii de lucru, intr-o locatie aproape de munte. Seara, ne-am pus in jurul unui foc de tabara la povesti. Desi incercam sa ne incalzim cu vin fiert, nu era suficient. Era toamna, temperatura era destul de scazuta noaptea iar managerul ne-a adus, de la pensiunea la care eram cazati, paturi din bambus pentru fiecare. Pot garanta ca frigul nu reusea sa treaca prin suprafata acesteia. In doar cateva minute imi era, din nou, cald si bine. 





Aceasta intamplare m-a determinat sa imi schimb toate paturile din casa cat sa ii informez si pe cei apropiati de cele intamplate in team building. Stiati ca scriu acest articol cu o astfel de patura din bambus pe picioare?





Indiferent de locatia unde ma aflu plecat, atunci cand le observ pe site sau printr-un magazine fizic, acestea ma duc cu gandul la ACASA, unde e cald, linistitor si bine.





Insa ca orice alt domeniu, exista si paturi fake pe piata, de aceea recomand sa cumparati de pe un site de incredere, unde produsele sunt certificate din punct de vedere al calitatii si unde posibilitatea de retur exista in realitate, nu doar pe hartie. Diferente intre produsele bune si cele fake exista, insa nu toata lumea le observa iar unii se bucura ca le cumpara la 30 lei de la un magazin de colt de strada.





Daca de maine te decizi sa cumperi cateva paturi din bambus pentru toate camerele din locuinta, trebuie sa privesti aceasta investitie ca o investitie de viitor de care te vei bucura multi ani de acum inainte atat tu cat si musafirii tai. Vei lasa o prima impresie de neuitat fata de cei care iti vor calca pragul si multi te vor intreba de unde le-ai cumparat si cat costa. 





Povesteste experienta ta si impreuna ne vom bucura de cele mai frumoase lucruri din jurul nostru.





Sarbatori Fericite!


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!