20.12.2018

Bucuria si magia Craciunului, in cadourile pe care le alegi – top idei care sa te inspire

Cu putin timp inainte de sarbatori incepe si nebunia in magazine. Dupa cum spune traditia, cadourile oferite celor dragi trebuie sa fie semnificative. Nu se pune neaparat accent pe partea materiala, insa asta nu inseamna ca iti va fi usor sa alegi un cadou. Exista intr-adevar numeroase magazine si implicit oferte, insa tocmai din faptul ca sunt numeroase optiuni te vei confrunta si cu dilema despre ce este potrivit.

In general exista doua categorii de preferinte, cei in cautare de cadouri pur si simplu si cei care isi doresc sa marcheze aceasta sarbatoare cu anumite cadouri specifice. Asadar, iata cateva sugestii de cadouri Craciun de la Gift Express:

Suportul de lumanare

Daca ne gandim la origini aceasta aduce in prim plan ideea de cale luminata, de unde si simbolul stelei. Oamenii obisnuiesc sa aprinda lumanari la masa de Craciun si pe toata durata perioadei de sarbatori de iarna. Un suport cu design specific poate fi o idee excelenta privind cadoul de Craciun. Iar la Gift Express vei gasi o varianta inedita si atipica in egala masura, fiind vorba despre o forma de cadou la baza.

Alte variante de candela, spre exemplu pot fi repezentate de forme precum copii din ceramica, braduti sau alte forme dragute de acest gen.

Globul cu zapada

Un tip de cadou classic, am putea spune se refera la globul cu zapada si tot felul de figurine in interior. Acestea au devenit un accesoriu indispensabil pentru multi, reprezentand poate cel mai bine ideea de iarna si sarbatori. Desi in esenta este vorba de aceeasi forma, poti gasi variante originale la Gift Express, cu suport de glob in forma de brad spre exemplu.

Unele modele pe care le vei gasi pe piata sunt si muzicale, in functie si de cine iti este destinatar sau de bugetul de care dispui pentru astfel de achizitii.

Seturi

Dupa cum spune povestea religioasa a nasterii Maicii Domnului, magii au adus cadouri scumpe, de aur, smirna si tamaie. Pornind de la aceasta idee oamenii au inceput sa coreleze sarbatoarea Craciunului cu tot ce inseamna a darui, bunatati si dulciuri, in set. Vei regasi de asemenea la Gift Express optiuni de acest gen.

Astfel de seturi sunt o idee buna mai ales pentru destinatari fata de care nu doresti sa fii prost interpretat. Poate fi vorba de cei fata de care te raportezi in mod sobru, oficial.

Cani din ceramica

O astfel de idee este in continuare apreciata, intrucat sunt obiecte practice. De cani are nevoie oricine. In plus, cand au si un design specific, incanta ochii privitorului. Canile din ceramica au si avantajul de a fi accesibile ca pret, astfel ca te va incanta ideea.

La Gift Express, astfel de cani au un design specific Craciunului, detaliat si in relief, nu imprimat, deci sunt altceva.

Iar pentru a completa orice tip de cadou pe care il alegi, o sticla de vin va fi apreciata de asemenea. Pentru a iesi in evidenta vei dori poate  o sticla cu gatul indoit ca design, ce poate fi personalizata de asemenea.
Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!