06.10.2014

Ceasurile de mana reprezinta un accesoriu?




Sursa poza: cautceas.ro

Inainte de '89, oamenii purtau ceasuri de nevoie, din dorinta de a sti cat e ora. Majoritatea ceasurilor includeau curea de piele si afisaj analog cu cifre romane. Anii au trecut iar evolutia s-a simtit si asupra ceasurilor, in prezent existand ceasuri cu tehnologie led si afisaj electronic. Cu toate acestea, numarul de oameni care poarta ceas a scazut datorita gadget-urilor inteligente care au ceasul pe ecran. Dintre cei care poarta, unii inca o fac din necesitate sau din comoditate, din simplul fapt ca trebuie doar sa rotesti mana si pentru a sti cat e ora, fara sa mai introduci mana in buzunar si sa scoti gadget-ul la lumina iar altii, din simplul fapt ca ceasul a devenit un accesoriu. Cunosc multe persoane care poarta un ceas la mana doar pentru a da mai bine in public iar unele femei, isi asorteaza ceasul cu hainele.
Cand eram in scoala generala, era nebunia ceasurilor de mana cu calculator inclus si asta pentru faptul ca ne ajuta foarte mult la orele de matematica cat si la teste, fara ca profesorii sa-si dea seama.
Un ceas atragator este un ceas foarte bine lucrat si slefuit la design. Felul in care arata ceasul este primul criteriu de selectie facut de oameni, urmat de marca acestuia. Pe net poti sa gasesti cele mai bune ceasuri de mana Detomaso la un pret foarte accesibil.
Un alt lucru de pus sub lupa la ceasuri il reprezinta cureaua acestuia: piele, metalica, plastic sau sintetica. In general, ceasurile cu curele metalice sunt destinate barbatilor iar femeile prefer ceasurile cu curere de piele, rosii, in general, sau roz. Cele de plastic si sintetice sunt ultimele curele aparute in ordine cronologica destinate ceasurilor de mana si au un public comun. Eu prefer un ceas cu o curea de piele fiindca ofera mult confort incheieturii mainii dar stiti cum se spune, fiecare cu gusturile lui.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!