02.10.2014

Cursuri de manichiura in Bucuresti






Sursa poza: constantine.ro

Esti creativa si nu stii in ce mod sa o folosesti? Esti in cautarea unui loc de munca placut si nu ai calificarea ceruta? Doresti un job stabil sustinut de o diploma acreditata? Raspunsul la aceste intrebari se afla la mine. Te invit sa te inscrii la cursuri manichiura pe o durata de doua luni cu un cost total de 590 lei. Vei invata o meserie noua, frumoasa si banoasa. Persoane creative care au aceasta inclinatie pot realiza minunate opere artistice pe unghiile clientelor. De obicei, la aceste cursuri se inscriu fete si femei dar asta nu inseamna ca barbatii sunt exclusi. Si barbatii dornici sa practice aceasta meserie sunt asteptati la acest curs.

O multime de fete, foste colege de clasa, s-au inscris la astfel de cursuri de calificare iar astazi au un job stabil in Bucuresti de care se bucura. Se spune ca atunci cand faci ceea ce-ti place, iti iubesti jobul insa atunci cand creezi ceva placut, atunci esti un artist.

Probabil este o placere deosebita sa porti pe unghii un mixt de culori ce-ti aduce stralucire si te face sa fii in centrul atentiei. O manichiura unica si foarte bine realizata reprezinta cel mai bun accesoriu pentru o femeie. De la manichiura clasica pana la cea mai sofisticata manichiura, aceasta este destinata pentru a da culoare unghiilor tale si un aspect mai placut al acestora. Totul sta in mana artistului care, de multe ori, reuseste sa ofere placutul prin clasic si magnificul printr-o imbinare a doar doua culori, ceea ce este impresionant.

De aceea, iti spun: Profita de creativitatea ta si de latura artistica pe care o detinem cu totii in stare latenta, inscriete la curs si devin-o o manichiurista de succes. In plus de asta, esti platit sa faci ceea ce iti place. Se poate mai bine de atat?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!