23.10.2014

Masajul corporal este benefic pentru sanatate?




Sursa poza: http://mesemasajgabimsj.ro

Sunt multe intrebari in ceea ce priveste masajul corporal si cat de benefic este pentru organismul si sanatatea noastra. Sunt anume specialisti care vin cu ipoteze in ceea ce priveste efectele miraculoase ale acestuia si altii care neaga acest lucru, spunand ca masajul corporal doar ajuta la relaxare.
Toti care vorbesc pe marginea acestui subiect, se refera doar la masajul in sine ca exercitiu si stimulent pentru relaxare si despre maseurul care exercita masajul corporal pe client dar s-a gandit cineva ca masa pentru masaj joaca un rol foarte important in relaxarea corporala?
Masajul corporal clar relaxeaza si de acest lucru ne-am convins cu totii si are efecte benefice asupra organismului cat si a psihicului uman. Insa am o intrebare pentru voi: Cati dintre voi, care ati vizitat un salon de masaj, ati atras atentia mesei pe care stati? Daca maseurul ofera relaxare prin plimbarea degetelor si a mainilor pe suprafata corpului folosind uleiuri speciale, masa ofera acelasi grad de relaxare pe partea cealalta a corpului in timp ce stati intinsi?
Aceasta trebuie sa fie indeajuns de lunga pentru ca nici-o parte a corpului sa ramana pe exterior. In plus de asta, trebuie sa confere rezistenta prin materialul din care a fost confectionat si o suprafata moale, acoperita cu piele (preferabil) si o perna pentru fata, care sa se incolaceasta in conturul fetei.
Masa trebuie sa fie, de preferabil, reglabila ci nu statica pentru a oferi confort in orice pozitie a corpului. Unele masaje corporale necesita o astfel de masa pentru a fi efectuate corespunzator iar cele mai bune mese pentru masaj le gasesti pe mesemasajgabimsj.ro.  De aceea eu sunt foarte atent atunci cand calc pragul unui salon de masaj pentru ca acesta sa indeplineasca toate conditiile necesare pentru a-mi oferi un masaj corect si corespunzator programului. De asemenea, sunt de evitat saloanele care au mesele de masaj mai vechi de 3 ani. De ce spun asta? Sunt sigur ca nu ai dori sa iesi de pe usa acestora masat dar cu dureri de oase de la masa pe care ai stat. Majoritatea folosesc mesele de mesaj care includ burete iar acesta are durata de viata de 3 ani, dupa care intervine tocirea sau lasarea materialului. Cei care nu au timp sau nu vor sa calce pragul saloanelor de masaj, isi pot cumpara o masa pentru masaj si se pot bucura de masaj corporal la domiciliu. Pe internet exista o multime de tutoriale video pentru masaj corporal de unde poti invata foarte rapid.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!