14.06.2016

Reactiile romanilor cand au vazut pentru prima data lanterne LED

      Poporul nostru este unul superstitios din fire si care ajunge sa creada in puterea elefantilor de a-si schimba culoarea si cred ca tot ce zboara se mananca. Nu criticam, nu judecam, acestia sunt o parte din poporul nostru, fiecare dupa felul in care a fost educat si felul in care a avut acces la informatie. Asta nu ne opreste sa ne distram putin pe seama acestora.
      Deci, care a fost reactia romanilor cand au vazut, pentru prima data, lanterne LED?

1. "Valeu, ce-i cu tini ai? Asta-i lucru necuratului" - Discutie intre doi moldoveni la crasma.
2. "Extraterestrii exista", afirma nea Ion, cersetor de meserie langa statia de metrou Gara de Nord.
3. "Exista o forma si o cauzalitate a acestei inventii in raport cu numarul de cereri venite din partea oamenilor pentru micsorarea volumului consumat de energie electrica" - spune multe, dar nimeni nu intelege ce spune. Vorbe duioase din partea unui student al Universitatii Politehnica din Bucuresti.
4. "Sa va dea Dumnezeu sanatate si Maicuta Domnului, ca asa ceva nu am mai vazut" - Roby Roberto, cocalar de meserie.
5. "Ai, n-ai lanterna, luminezi" - marele fotbalist roman, Gheorghe Hagi.
6. "Nu stiu, chiar nu stiu cum se foloseste, nu stiu, nu stiu ce-o sa fac, dar...nu stiu sa o folosesc" - Cornel Penescu de la echipa FC Arges.
7. "Deci, practic, pe persoana fizica, e o lanterna ultra mega performanta" - Asa este, domn' primar Vanghelie, buna constatare.
8. "Stiam ca in perioada infloritoare a varstei mele, voi prinde aceasta tehnologie. Imi era mai mult teama pentru copii si nepotii mei in privinta acestui lucru. Voi trai sa prind intreaga evolutie a acestora" - Ion Iliescu.
9. "Doamnelor si Domnilor, este senzational ce se petrece aici. Chemati parintii, copii, fratii, rudele si vecinii in fata televizoarelor. Avem o exclusivitate de prima ora in acest acest moment" - Dan Diaconescu.
10. "Nu e destul de lunga si groasa" - parerea sincera a unei femei in varsta de 28 de ani care practica cea mai veche meserie din lume.

       Acestea fiind spuse, aceste lanterne LED de ultima generatie au patruns in Romania si au reusit sa uimeasca populatia cu eficienta lor, fiecare exprimandu-si uimirea in modul lui specific.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!