16.07.2016

Personaje Disney in viata reala

      Ne amintim cu totii de perioada copilariei, in care nu aveam nici o grija, stiam sa ne bucuram la orice si petreceam majoritatea timpului jucandu-ne si privind la tv, la canalele de desene animate.
Ramaneam captivati in lumea desenelor animate cu orele, impreuna cu personajele noastre preferate. Cred ca nu exista copil care sa nu fi avut cel putin un personaj Disney preferat.

      Intreaga mea copilarie s-a desfasurat impreuna cu aceste personaje care m-au invatat o multime de lucruri. Da, este adevarat, de la desenele animate poti invata o multime de lucruri, sunt chiar educative si ne ajuta foarte mult in dezvoltarea personala, depinde doar la ceea ce alegem sa ne uitam.
Ce ne-au invatat desenele animate? Majoritatea din acestea au o tema generala: raul intotdeauna este mai puternic, dar binele invinge intr-un final.

     Cel mai mult imi placeau petrecerile care se organizau in oras. De fiecare data cand era ziua unui bun prieten, parintii acestuia organizau petreceri in care invitau personaje Disney care animau petrecerea. De fiecare data ne distram maxim si toate petrecerile au devenit o amintire frumoasa pentru fiecare.

      Alfel poti sa gasesti personaje Disney in Bucuresti la orice petrecere, fiindca ele au ajuns sa fie de nelipsit, ajungand chiar dupa ani si ani, cele mai iubite personaje de desene animate.
Acestea nu sunt indragite doar de copii ci si de parinti, vazand reactii pozitive si zambete pe chipul lor la vazul acestora. Asadar, o petrecere in care toata lumea se bucura si se distreaza este o petrecere bine meritata.

      Anii au trecut, imi amintesc cu drag de acele vremuri, dar asta nu inseamna ca nu ma mai pot bucura de astfel de momente. In curand voi putea organiza acest tip de petreceri pentru viitorul meu copil. Atunci voi reusi sa ma bucur de ambele parti, ceea ce consta in organizarea acesteia, dar si momentul in care voi fi alaturi de copilul meu si a-i vede bucuria pe chipul sau.

     Daca esti parinte si ai posibilitatea sa organizezi acest tip de evenimente, fa-o fara sa te mai gandesti la alte lucruri. Incearca sa aduci o bucatica din universul copilariei in fata copilului tau iar atunci cand o sa-l vezi zambind, o sa intelegi de ce. Mai mult de atat, toate raspunsurile la intrebarile pe care ti le pui, se afla in starea de spirit a copilului tau.




Indiferent de varsta pe care o ai, vei stii sa te bucuri de fiecare moment, atunci cand vei lasa copilul din tine sa iasa la suprafata.


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!