29.07.2016

Tratament cu tinctura

    Tema de astazi este una naturala, pardon, naturista. O parte din noi ne-am saturat de atatea medicamente pe care suntem nevoiti sa le cumparam, care ne vindeca de o boala, dar aceste pastile detin reactii adverse si ne fac rau pe de alta parte. In plus, nu sunt de acord cu "sprijinirea" industriei farmaceutice. Natura a avut intotdeauna grija sa ofere tot ce are nevoie organismul nostru, dar, din comoditate si datorita altor circumstante, ne-am intors fata de la natura catre lucruri create de om.
    In plafare gasim mai multe feluri de tincturi pentru combaterea simptomelor, dar inainte de toate, ce este tinctura?

Tincturile sunt produse care se obtin prin macerarea cu alcool alimentar in diverse concentratii. Ele au o gama larga de recomandari deoarece au proprietati analgezice, antidiabetice, antihelmintice, de crestere a imunitatii, diuretice si multe altele. Tincturi oftlamice, cu propolis, pentru slabire, antialergice sau impotriva acneei gasesti la Hypericum Plant. Ca orice extract natural, tincturile pot fi asociate in tratament cu alte produse naturale sau chiar cu medicamente.

     Fiindca am aflat direct de la producatorul acestor tincturi ce sunt aceste "solutii minune" si beneficiile lor pentru sanatate, as putea concluziona faptul ca, mai exista oameni care lucreaza in cadrul unor astfel de companii, care reusesc sa lucreze ceea ce natura ne ofera in continuare in folosul oamenilor, pentru a-i ajuta in problemele pe care acestia le detin.
     Ca si concept, ne este peste mana sa pricepem urmatorul lucru: medicamentele nu trateaza cauza, ci efectul. Prin proceduri chimice nu ne vindecam ci mai rau ne imbolnavim. Consider ca tratamentul de baza consta intr-un regim format din tincturi naturale benefice pentru organism si un program moderat de miscare zilnica.
     Pana in prezent am fost ferit de probleme legate de sanatate, dar daca voi avea candva nevoie, deja voi sti la ce o sa apelez.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!