29.07.2016

Un pas nou: mutare in Cluj

       Piaţa imobiliară întotdeauna a mers fiindcă oamenii sunt mereu în căutare de locuinţe. Majoritatea tinerilor care au terminat studiile şi s-au angajat, mai apoi, şi-au cumpărat propria locuinţă. Independenţa financiară cât şi cea familiară îşi spune cuvântul. Tânărului din ziua de astăzi nu mai vrea să stea cu mami şi cu tati sub acelaşi acoperiş şi majoritatea fug din mediul rural în mediul urban pentru un trai mai bun şi oportunităţi mai mari. Acest lucru îi determină pe tineri să stea cu chirie sau să-şi cumpere o garsonieră sau un apartament. Unii reuşesc asta de unii singuri, alţii cu ajutorul părinţilor. Preţul acestora diferă în funcţie de zona în care este poziţionată locuinţa şi numărul de camere. Apartamentele îţi sunt date la cheie. În maxim 48 de ore te poţi muta în propriul apartament. Se poate mai repede de atât? Nu se poate!
       De asemenea, există apartamente care vin deja mobilate cu strictul necesar. În cazul în care mai doreşti altceva sau consideri că ceea ce ai este insuficient, tu doar îţi cumperi ceea ce-ţi lipseşte. Ceea ce ţine de electronice şi electrocasnice trebuie să ţi le cumperi tu. Nici-un apartament nu-ţi vine cu acestea incluse în preţ. Nici în afară preţului, nu se pot achiziţiona. De partea aceasta te ocupi exclusiv tu.
       De acum, tinerii se pot bucura de targuri de vanzare de apartamente in Cluj cu două şi trei camere la preţuri foarte bune. În plus, cei care nu dispun de banii necesari, trebuie să-şi amintească că mai există programul "Prima casă" care este funcţionabil şi puteţi lua credit în privinţa cumpărării unui apartament. Multe cupluri formate din tineri şi-au cumpărat un apartament iar acum muncesc pentru a achita lunar rata aferenta. Apartamentele stau şi aşteaptă cumpărători. Tu când te decizi să devii independent şi să-ţi cumperi propria locuinţă? Ce ai de gând să-ţi cumperi: garsoniera sau apartament?




Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!