16.03.2017

Ce trebuie sa stii cand achizitionezi o tableta?

      De-a lungul timpului, tabletele au devenit un gadget foarte accesibil din punct de vedere financiar, dar ca orice alt produs, nu putem merge pe premisa ''ieftin si prost'' sau ''scump si bun''. Exista terminale ieftine si bune si terminale scumpe si proaste.
Unii dintre noi, il luam pe vecinul, varul, nepotul, fratele cu noi atunci cand ne dorim sa achizitionam o tableta, in cazul in care nu ne pricepem fiindca avem nevoie de un specialist. Pentru a elimina acest efort, m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unei tablete.

- Aveti grija ca produsul primit sa fie sigilitat. Nu acceptati terminale testate inaintea dvs si care prezinta urme de uzura.
- Asigurati-va ca ceea ce va spune consultantul de vanzari este adevarat, citind cu atentie detaliile tehnice de la tableta sau intrand rapid pe google pentru validitatea informatiilor.
- Tableta trebuie sa detina macar 1GB memorie RAM si un procesor Quad-Core pentru a rula fluent. Recomand tabletele cu sistem de operare Android.
- Asigurati-va ca acumulatorul tine cateva ore in utilizare continua iar ecranul tabletei sa nu fie de tip TFT. Recomand tableta cu ecran IPS.
- Despre memoria interna, este discutabil, avand in vedere ca toate tabletele permit extinderea memoriei interne cu un card micro sd. Cele mai low cost tablete permit un card de memorie de 32GB.

    Personal, va recomand o tableta samsung galaxy tab s2 de 8 inch care trece cu mult peste un nivel mediu al standardelor, reusind sa impresioneze printr-un design placut, prin tehnologia de ultima ora si pretul, ceva mai ieftin decat ne asteptam.
     Intr-un timp foarte scurt, acest model a devenit cea mai vanduta tableta de la Samsung, clientii fiind foarte multumiti de functionalitatea acesteia. Fie ca o cumperi pentru gaming, fie ca o cumperi in scopul de a lucra, aceasta tableta reuseste sa faca fata cerintelor dvs.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!