29.03.2017

Maldive - Alegerea vacantei de vara

     Daca esti in cautarea unei vacante ideale pentru tine si familia ta, atunci ai nimerit locul potrivit. Vara ne bate la usa, concediul de Paste se afla pe drum iar noi incepem incet, incet sa ne facem bagajele. Unii dintre noi cred ca nu dispun de suficienti bani pentru a-si planifica o vacanta insa, pentru ei, am venit cu cateva oferte ''de ultima ora'' dupa cum spun marile televiziuni.


     1. Sejur Maldive - este cel mai frecventat loc exotic de catre romani. Nu numai ideea de caldura ii atrage pe romani sa aleaga Maldive, dar si atractiile turistice din zona fiindca va spun ca aveti ce sa vedeti. Palmieri, nisip, caldura, ''gagicute''. O vacanta in Maldive este una de relaxare, dar si de distractie in acelasi timp. Sa ducem Pastele Romanesc in Maldive.
Este unul din putinele locuri in care nu exista defecte sau cel putin, eu nu am gasit. Nu exista mizerie, oameni nervosi sau nepoliticosi, nu gasesti turisti romani care sa faca gratare si sa ne umple de fum etc. Vorbim despre civilizatie, despre notiunea de frumos si despre imaginea pe care si-a format-o de-a lungul timpului, devenind locul cel mai ideal pentru o vacanta, ales de intreaga lume iar preturile sunt foarte accesibile.

      2. Polonia - situata pe locul 2 in preferintele romanilor datorita traditiilor, culturii bogate, locurilor pline cu natura, a peisajelor pline cu mirific si datorita costurilor mici in ceea ce priveste organizarea unei vacante in acest loc. Prin organizarea unei vacante in Polonia vei experimenta relaxarea si distractia la cel mai inalt nivel fiindca este o tara care dispune de o multitudine de locuri de distractii dar si de o multime de stranduri si bai termale. Poti face un tur al orasului sau poti sa vizitezi punctele de atractie turistica. Te poti fotografia alaturi de o multime de statui ai marilor conducatori sau in interiorul castelelor din zona.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!