24.01.2016

Cand am vazut prima data un panou solar?

Jurnal: 20 decembrie 2015

      Tehnologia este in continua dezvoltare si ma bucura acest lucru, consider ca tehnologia a fost facuta pentru a usura munca omului.
      Ce m-a facut sa spun asta?

      Sa incepem cu inceputul. Saptamana trecuta am fost invitat la un prieten, de familie, acasa. Omul este casatorit de cinci ani, dar in momentul in care s-a casatorit el nu detinea propriul imobil, dar cu munca si rabdare, in ultimii doi ani a reusit sa-si ridice o vila.
      Acum tocmai a finalizat-o, m-a invitat la el acasa sa o vad, sa mi-o prezinta si chiar ma gandeam: A terminat-o cu putin inaintea Craciunului, acum fac Sarbatorile in casa noua. Ii felicit pentru reusita lor...
      Am acceptat imediat invitatia si dupa doua ore de mers cu autobuzul am ajuns in fata portii lor. Erau siguri ca accept invitatia fiindca mi-au deschis usa si m-au poftit inauntru in secunda doi.
La intrarea in curte, primul lucru care mi-a stralucit in ochi a fost un panou solar si l-am intrebat ce este cu el.
El: Este un Panou Solar Presurizat Compact Inox 220L achizitionat de pe internet, iti place?
Eu: Cum sa nu-mi placa? Ma m-ai intrebi? Cred ca a costat o groaza de bani
El: Nici gand, de unde l-am luat eu, m-a costat mult mai putin si sunt foarte multumit.
Eu: Tu stii mai bine. Mie imi este de-ajuns sa-mi placa, restul sunt detalii
El: Da, dar n-am cum sa nu-ti spun si de unde l-am luat. Am intrat pe internet si am cautat "panouri solare pentru casa" si am ajuns pe mai multe site-uri, dar unele produse nu mi-au placut sau avea preturile prea mari. Intr-un final, din cautarile mele, am ajuns pe un anume site de unde l-am achizitionat si m-a atras modelul, pretul era mult mai mic decat in celelalte magazine online iar calitatea era garantata. 
Eu: Bun. Dar stiam ca nu prea esti tu adeptul cumparaturilor online.
El: In trecut! Acum prefer sa iau cumpar online decat sa ma mai deplasez, plus ca trebuia sa fac rost de o masina cu care sa transport panoul, imi trebuia ajutor aici, acasa pentru el. Prea multa osteneala, cu un singur click totul e mai simplu.
     Dupa aceasta mica discutie despre panouri solare am inaintat si am facut un tur exterior/interior. I-am felicitat pe amandoi pentru reusita si le-am urat succes pe mai departe. Vila arata super si este foarte incapatoare.
     Ma bucur sa vad astfel de familii care pornesc de la zero si reusesc sa se ridice impreuna.
Share:

Un comentariu:

  1. Hei ;D
    Te-am nominalizat la o provocare dacă vrei să răspunzi la întrebări, aici e link-ul: http://lavii-osperanta.blogspot.ro/2016/01/provocare-liebster-blog-award.html
    dacă nu vrei este în regulă :)

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!