20.01.2016

Asigurarea bunurilor in privinta transportului

      Locuinta este cel mai important lucru din viata noastra. Acoperisul sub care ne adapostim noi si familia noastra reprezinta un loc care trebuie asigurat, un loc care trebuie protejat si ingrijit fiindca asa cum o "tratam", asa o avem. Exista si multa lume inconstieta si delasatoare care cred ca lor nu li s-ar putea intampla nimic, dar pericolul pandeste la orice pas. Un accident neprevazut precum un scurtcircuit reprezinta un pericol pentru locuinta noastra, mai exact, putem ramane fara aceasta. Spun ca intotdeauna trebuie sa avem o siguranta si o a doua oportunitate in caz de necaz. Pericolul nu poate fi evitat, uneori, fiindca pot interveni defectiuni care sa provoace un incendiu (e doar un exemplu), suficient cat sa ne arda locuinta si sa ramanem pe drumuri. Totusi, desi grijile sunt mari in ceea ce priveste propria locuinta, exista un moment al vietii in care suntem nevoiti sa ne mutam. Ce facem atunci?
       Atunci cand avem o asigurare Cargo, nu trebuie sa mai avem acea grija si sa ne putem intrebarea: Lucrurile noastre au capatat siguranta de care au nevoie?. Vom primi contravaloarea lucrurilor, bani cu ajutorul carora ne putem cumpara aceleasi lucruri sau altele. Poate unii vor spune: "Da, dar nu mai e la fel". Raspunsul meu este: "Da, nu mai e la fel, dar decat deloc?". Prefer sa am o asigurare, deci o siguranta ca pe viitor nu voi ramane niciodata fara bunurile mele.
     Informandu-te mai mult despre acest lucru, vei afla ca nu ai nimic de pierdut din a-ti face o asigurare. In felul acesta, ii poti informa si pe ceilalti din cercul tau de prieteni despre acest lucru. Lucrurile bune trebuie sa circule si sa stie toata lumea despre ele.
Pe vremuri, (cum suna asta! De parca as avea 80 de ani) nu existau asigurarile  iar oamenii care aveau putin ghinion de a ramane fara lucruri in urma transportului, nu le mai oferea nimeni nimic, fiind nevoiti sa munceasca o perioada pana reuseau sa stranga niste bani pentru cumpararea altor lucruri.
      Vrei sa ramai pe "vechiul sistem" si sa nu ai ai nici o "acoperire"? Timpurile acelea au trecut iar acum exista oamenii si organizatii care se gandesc la tine si la siguranta bunurilor tale. Fa-ti o asigurare si stai fara nici o grija. Viata este mult mai usoara si frumoasa alaturi de cei dragi daca nu ai griji sau probleme. Bucura-te de bunurile tale pana la adanci batraneti.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!