20.01.2016

Eficienta curateniei in privinta sanatatii

      Mocheta reprezinta o adevarata povara atunci cand vine vorba de curatenie. Frecam destul de mult folosind clasicele masuri de curatenie pe care le avem la indemana si pierdem timp intr-un scop ce nu va fi indeplinit in totalitate, deoarece canapeaua nu se va curata corespunzator.
Mochetele, mai ales, sunt cele mai pretentioase cand vine vorba de curatenie. Necesita multa atentie pentru a nu apare urme de deteriorare, ulterior sau in timpul curatarii.
       Din acest punct de vedere, unii oameni prefera sa apeleze la oameni calificati, specialisti in curatarea mochetelor, mai exact spus, mocheta nu se spala ci se curata folosind detergent si solutii de dezifectare corespunzatoare.
        Ceea ce noi cumparam din comert, la pret de nimic, si promit curatarea in raport de 99,9% sunt doar de fatada. Curatam mizeria la suprafata iar bacteriile se ascund in continuare in cele mai mici spatii in care solutia de dezifectare nu este capabila sa ajunga si sa dizolve "inamicii".
        Produsele folosite de o astfel de companie nu se gasesc in comert si sunt dedicate acestei activitati cu eficienta garantata de 100%. Cele mai multe raceli si boli se apar din pricina prezentei bacteriilor in mediul in care traim. Nu este nevoie sa fie mizerie sau praf pentru a constientiza prezenta bacteriilor fiindca acestea nu sunt doar acolo unde e praf sau mizerie, ci chiar si acolo unde este curat fiindca, daca curatenia nu se face in totalitate, bacteriile raman si se inmultesc peste noapte cu fiecare lucru pe care-l facem.
         Prima reactie pe care o avem, de cele mai multe ori, cand venim de afara, este de a arunca o privire in jos.
         Personal, ma ocup singur de curatarea apartamentului, mai putin de curatarea mochetelor. Singura varianta existenta in mintea mea este: Ori fac curat, ori fac curat? De aceea, prefer sa las oamenii calificati sa faca ceea ce stiu sa faca cel mai bine, pe care sa-i ajut sa spalam mocheta mai repede si sa scapam cu totii de o grija.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!