08.01.2016

Personalizarea obiectelor prin gravare

       Este isteria momentului. Euforia deplina intalnita la fiecare persoana care primeste un cadou personalizat te face sa te gandesti: "Ce e atat de special?".
       Sa faci un cadou personalizat cuiva inseamna ceva cu totul si cu totul special fiindca inseamna ca te-ai gandit la acea persoana in momentul in care ai decis sa faci asta si ca tii cu adevarat la relatia voastra incat ai dort sa-i oferi ceva inedit, ceva ce te face un om minunat in ochii acelei persoane.
       Fie ca vorbim despre o relatie de iubire, o relatie de prietenie sau amicitie, gravarea numelui persoanei pe un obiect, reuseste sa bucure acea persoana, nu neaparat prin valoarea cadoului ci prin unicitatea acestuia.
        Oamenii se bucura, la cadouri, in general, de aceea nu trebuie sa ne cramponam sa facem cadouri. Nu trebuie sa fie o zi de nastere, neaparat, o zi onomastica sau aniversarea a doi ani de relatie pentru a face cadouri. Arata ca te gandesti in orice alta zi la acea persoana si ca-i apreciezi caracterul. Cadoul reprezinta un simbol, o modalitate de a arata aprecierea ta fata de acea persoana.
        Personalizarea cadourilor cu gravura este cel mai folosit mod de personalizare la ora actuala fiindca aceasta face posibila personalizarea pe aproape orice material.
Detin un portfoliu destul de impresionant in ceea ce priveste lucrurile personalizate, fiindca detin cateva afise, cani, tricouri si chiar un mouse de calculator. Nu le-am primit cadou, ci mi le-am personalizat singur, online, stand in fata calculatorului, dand doar cateva click-uri si plasand o comanda.
        Sunt pe deplin multumit de calitatea personalizarii si le-am recomandat si prietenilor sa apeleze cu incredere la aceeasi firma care s-a ocupat si cu personalizarea obiectelor mele. In urma spuselor mele, si-au personalizat, pentru inceput, cateva tricouri iar acum, dupa doua luni, nu se mai opresc din a personaliza lucruri pe comanda. Au reusit sa personalizeze mare parte din lucrurile din casa. E o intreaga nebunie cu personalizarea lucrurilor in anii acestia 2015-2016, dar este o nebunie personal(a)izata din care nu te mai poti opri decat dupa ce ti-ai personalizat toate lucrurile pe care le detii.


Daca ai posibilitatea de a personaliza un lucru inedit, ce ai personaliza?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!