22.05.2016

Cei mai simpli pasi prin care sa-ti linistesti micutul



Cei mai simpli pasi prin care sa-ti linistesti micutul

                Experienta ca parinte a doi copii m-a invatat extrem de multe lucruri pe care doresc sa la impartasesc cu toate mamicile si cu toti taticii. A avea un copil micut care inca nu stie sa se exprime corespunzator este destul de dificil in masura in care plange si nu gasim care ar putea fi cauza.
Suferinta lui ne macina sufletele, fapt pentru care incercam toate posibilitatile pentru a-l face sa se linisteasca. Fie ca este vorba de leagane si balansoare pentru copii, muzica linistitoare de la radio sau tinutul in brate, incercam orice pentru a-i crea confortul mult dorit.
                Toti copiii sunt diferiti, ceea ce inseamna ca nu e chiar usor sa gasesti aceeasi rezolvare pentru fiecare bebelus in parte. Tocmai de aceea, trebuie sa le incerci pe toate, astfel incat sa iti dai seama ce metoda ii prieste cel mai bine. De altfel, tot ceea ce iti doresti este sa iti vezi micutul fericit si linistit.
·         Cand vezi ca plange si cu toate acestea nu ii e foame, este schimbat si toate celelalte, ia-l in brate, caci in mod cert se va linisti. O sa observi ca se va calma, ba mai mult, va adormi in caldura si confortul bratelor tale de mama protectoare.
                In mod cert, la un moment dat nu vei mai avea suficienta forta pentru a-l tine, iar la scurt timp dupa ce il asezi in patutul lui confortabil, observi ca incepe din nou sa planga. Acest lucru inseamna ca ii place sa fie leganat, fapt pentru care achizitionarea unor leagane si balansoare pentru copii reprezinta in acest caz cea mai buna solutie. Astfel, copilul tau se va linisti, iar tu il vei admira in timp ce doarme ca un ingeras.
·         Chiar daca vezi ca plange neincetat, nu iti pierde cumpatul sub nicio forma. Evita sa ridici in vreun fel tonul la el, caci in acest fel nu vei face decat sa inrautatesti situatia. Fii calma, vorbeste-i lin, canta-i si vei vedea efectele pozitive intr-un timp extrem de scurt.
                Cand mai pateam asta, ori il asezam in balansoarul achizitionat din cadrul magazinului online bebelas.ro, ori ii puneam pe fundal sunetul radioului cu muzica clasica.
Draga mamica, daca pana la ora actuala inca nu ai abordat aceasta tehnica, in mod cert ar trebui s-o faci. De altfel, e demonstrat stiintific faptul ca orice vietuitoare, precum si fiinta umana care asculta muzica clasica, functioneaza mult mai bine, tocmai datorita linistei interioare care relaxeaza viata.
·         Scoate-l mai des la plimbare si vei observa ca va avea un somn mult mai linistit si nu va mai plange atat de des. Cel putin in anotimpurile calde, incearca sa iesi cu micutul tau cat mai des in parc.
        Am achizitionat un carucior de o super calitate pentru micutul meu, iar de fiecare data cand  e frumos afara, nu ezit sa nu iesim la o plimbare. Fiind unul multifunctional, indiferent daca este soare sau ploua, iesim zilnic in parc cel putin o ora.
        Urmarind toti acesti pasi, vei vedea ca bebelusul tau va fi mult mai linistit, va avea un somn mai bun si te vei bucura de zambetele lui in fiecare clipa.
           
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!