03.05.2016

Secretul echipamentelor laser

      Ca si investitor si coordonator al unei afaceri, trebuie sa stii marele secret al vanzarii. Nu este suficient sa produci ceva, daca acesta nu este cumparat de cineva.
In prima faza conteaza calitatea produsului si ceea ce produci. Fiind unic pe piata, concurenta este zero, deci ai toate sansele ca afacerea ta sa prospere intr-un timp foarte scurt.
In cazul in care, se intampla sa nu fii unicul producator pe piata, atunci intervine concurenta si trebuie sa vii cu ceva mai bun decat restul. Ai nevoie de echipamente laser pentru gravare, marcare si taiere pentru ca produsele tale sa arate bine.
       Imaginea conteaza! Marea majoritate a clientilor aleg un produs dupa felul cum arata, fara sa-i mai intereseze alte detalii. Al doilea lucru de pe lista prioritatilor in domeniul vanzarii este felul cum este vadut un produs iar aici se ocupa agentul de vanzari din magazin, dar pentru ca impactul sa fie mare, ne intoarcem la primul punct si redescoperim importanta imaginii.
       Ultimul, dar nu si cel din urma, il reprezinta calitatea produsului. Daca Nea Gica cumpara un produs de la tine pentru ca arata bine, ajunge acasa si dupa cateva ore de functionare, acesta il aduce inapoi, acest eveniment aduce o multime de circumstante: retur (deci vanzare anulata), client nemultumit, eventuala publicitate negativa asigurata de client - clienti nemultumiti iar procentul vanzarilor scade.
       Tocmai de aceea este nevoie de echipamente laser care sa "opereze" fara a face greseli si capabile sa efectueze cele mai importante operatii cu timp redus si exactitate mai mare decat mana omului.
Aici nu vorbim despre inlocuirea personalului de lucru cu echipamente, ci despre eficientizarea procesului de productie, astefel incat sa se asigure o functionalitate aproape de perfect si un aspect fizic placut al produsului finit.
       Acest aspect nu este deloc de neglijat ci ar trebui sa devina prioritar in perspectiva de dezvoltare a oamenilor de afaceri.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!