11.03.2014

De ce sa mai credem in sistemul politic din Romania?

De cand ma stiu nu m-au interesat subiectele ce tin de domeniul politic. Prea multe nu stiu, doar ca toti trag pentru ei si duc tara asta la vale. Ma duc la magazin...politica, in piata se-aud vorbe despre...politica, in autobuz...politica etc. Consider ca acum politica se face pe marginea santului, nu la senat sau guvern sau cum le-o spune lor acolo. (Sunt paralel cu domeniul).
Ideea e ca toti injura, nimanui nu-i convine dar...dar... cine i-a ales? Pai, nu voi? De ce ii votati? Si lasati-ma cu raspunsurile: "credeam intr-un trai mai bun cu x" fiindca nu va mai veni nimeni sa te ia de manuta sa-ti caute loc de munca, nu va veni nimeni sa construiasca ceva pentru crearea de locuri de munca cand e mai usor sa vindem si sa incasam banii (bani care se duc in cativa ani), nu va veni nimeni sa-ti bage bani in plus in buzunar. Ce? Alea ce spun ei cu marirea pensiilor cu 2%? Pai iti da tie 20 lei la pensie, o data la 2 ani si in aia 2 ani s-au scumpit alimentele de 5 ori, combustibilul de 10 ori, curentul de 4 ori, gazele de 3 ore etc. Inca mai crezi intr-un trai mai bun?

Traiul ti-l faci tu, nu ti-l va face ei. Trezirea! Va apune soarele si voi inca visati. Eu am renuntat sa cred ca in tara asta painea mai este unsa cu miere.
Pana o sa incetati voi cu discutiile despre guvern, presedinte si alte chestii, eu o sa merg in continuare cu castile pe urechi, macar nu o sa aud niste nume care-mi zgarie timpanu' la auz si care-mi promoava reziduuri in suflet.

E inca dimineata...treziti-va!
Share:

Un comentariu:

  1. Traiul bun nu consta in a avea mai mult, ci in simplitate, in autarhie. In faptul de a intelege si constientiza ceea ce e intr-adevar nevoie ptr. a trai bine. Independenta e cheia a tot si toate, doar ca oamenii in loc sa vada minunatia simplitatii vor tot mai mult. Dorinta de mai mult te sclaveste. Devii sclavul dorintelor tale. Adio libertate! Adio trai linistit si bun.

    Sistemul din Romania(dar nu numai), nu se va schimba niciodata, caci omenirea nu tanjeste dupa simplitate si libertate, ci dupa A AVEA. Mai mult, si mai mult. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Asta e definita omenirii referitor la un trai bun. Si ma tem ca din aceasta betie nu se vor trezi niciodata.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!