15.04.2014

Baia poate deveni relaxanta?

Ma gandeam ca facem un dus de nevoie, nu credeam ca poate deveni o activitate relaxanta. Daca gandim la rece, putem spune ca ne facem dus pentru igiena noastra dar ne putem relaxa in acelasi timp. Dusul reprezinta un interval orar din timp pe care ni-l putem rupe de realitate, sa ne deconectam de problemele din jurul nostru, de grija zilei de maine si de activitatile de la serviciu.
Insa aceasta relaxare poate merge mai departe si asta este posibil daca ai auzit de cazi cu hidromasaj. Iti doresti mai multa relaxare de atat? Esti la level PRO cu asa ceva :))
Relaxarea este ideala dupa o zi de lucru foarte grea sau multa activitate psihica sau fizica. Eu ma relaxez cu o baie fierbinte si un film/carte buna, neaparat si o sticla de suc langa mine.
Multi aduc in completare la "relaxarea in baie" si laptop-ul, ceea ce nu recomand. Niciodata nu am fost de acord cu utilizarea electronicelor in preajma apei. Daca laptop-ul face "balc da balc" in apa si tu vei avea parul tepi si probabil te faci scandura acolo, asa ca nu...:))

Problema cu care ne intalnim este urmatoarea: Baie sau dus? Unii sunt adeptii baii, altii a dusului. Ce nivel de relaxare ne ofera fiecare? Eu consider ca baia (cada) ne ofera mai mult relax fiindca stam distinsi iar daca e si cu hidromasaj, e perfect. Tu ai aceeasi parere?

Chiar sunt curios despre ceea ce prefera oamenii. As face un chestionar si i-as pune pe cunoscuti dar si pe necunoscuti sa-mi raspunda la anumite intrebari. Pare un subiect de revista...tabu...dar e doar curiozitate si stiti cum se spune:  Curiozitatea te-npinge sa faci multe. Daca s-ar aplica chestionare si s-ar tine cont de ele, nu credeti c-am avea 90% din marfa de pe piata doar ce ne place noua? Nu ar fi mai frumos?
Intorcandu-ma la cazile noastre ca poate suntem cazuti intr-o cada de relax, ma-ntreb: "Oare cum vor arata cazile in viitor?" Adica, ma astept la ceva ce vedem acum in filmele SF, sa fie tehnologizate, sa ne spele ele pe noi, sa avem tv inclus si conexiune de net, bla bla bla...insa nu cred ca suntem departe de asa ceva, cred ca e suficient sa viseze un "geniu" ceva de genul si imediat isi pun inginerii la munca. Doar asa se nasc inventiile inteligente, nu-i asa?

Acest articol bate campii rau, tratati-l ca atare.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!