30.04.2014

Ieri - ceva normal, azi - pervers

Se stie de multi ani de existenta vibratoarelor si la ce sunt folosite. Dar cati dintre noi stiu cu adevarat ca vibratoarele nu au fost inventate avand ca scop stimularea sexuala? Vibratoarele aveau o alta forma si erau folosite pentru masajul corporal. Cu timpul, acestea erau folosite de femei pe post de "jucarie sexuala". Datorita faptului ca a prins la public, acesta a fost comercializat sub aceasta forma. Vibratorul a reprezentat prima jucarie sexuala care a pus baza dezvoltarii acestei industrii si deschiderea de sex shop-uri.

Cum se face in prezent ca sexul vinde, marea majoritatea a sex-shop-urilor profita de acest lucru, devenind o afacere foarte profitoare si in continua dezvoltare. Exista tari precum cele musulmane in care sex-shop-ul si/sau tot ce tine de erotic este interzis prin lege dar si tari in care acestea au devenit legale.

In Romania, daca esti vazut ca intrii intr-un sex shop, risti sa fii etichetat ca avand fantezii sexuale sau cine stie ce probleme , romanul fiind foarte inventiv la etichetari. Fie ca multi nu recunosc, pe majoritatea, curiozitatea i-a impins sa calce pragul sex shop-urilor. Imi este greu sa cred ca avand un sex shop deschis in oras si avand o varsta in care activitatea biologica cere "informatii" despre viata sexuala, nu calci pragul sa vezi ce te asteapta dincolo de acel perete "tatuat" cu o gagica. Multi neaga, o parte nu recunosc iar altii aleg tacerea. Doar 10% n-au intrat niciodata intr-un sex shop.

Sunt cupluri care folosesc diferite jucarii sexuale pentru a-si condimenta relatia si pentru a incerca ceva nou. E ceva rau in asta sau continuam sa-i privim ca fiind diferiti fata de noi?

Citeam in urma cu ceva timp o carte despre fantezii sexuale in care autorul spunea: "Daca-ti tii tacerea, vei fi normal, daca vorbesti ce gandesti, vei fi considerat nebun". Este o regula universal valabila fiindca daca mintea noastra gandeste ceva pervers si expunem acest lucru, clar suntem nebuni... ne mai trebuie doar o stampila si-o parafa si gata. Pana unde merge mentalitatea oamenilor si necunostinta de cauza?

Ceea ce este de retinut: minorii nu au voie sa intre in aceste magazine sau sa-si achizitioneze jucarii erotice. Doar cei cu varsta de peste 18 ani pot avea acces. Sex-shop-ul intra la "continut pornografic" pana la urma, deci... minorilor, tineti-va picioarele pe-acasa.

Tu ce parere ai despre aceste magazine? Esti PRO sau CONTRA? De ce? Crezi ca aceste magazine ar trebui considerate legale sau ilegale?
Share:

Un comentariu:

  1. "Tu ce parere ai despre aceste magazine? Esti PRO sau CONTRA? De ce? Crezi ca aceste magazine ar trebui considerate legale sau ilegale? "

    Fanteziile sexuale pe care absolut toti, fara exceptie le au, se incadreaza cumva la categoriile legal sau ilegal, ca sa ajungem sa punem asemenea intrebari absurde? Poate fi cineva contra firii lui proprii? Cand ajunge cineva sa-si puna asemenea intrebari din punctul de vedere oferit de tine, adica sa fim pro sau contra, nu face altceva decat sa debateze in realitate despre pro sau contra ipocrizie. Adica, mai fratilor, ne dam pe fata ca toti suntem din carne si oase, sau ne mai ascundem, asa cum am facut-o si pana acum, de-a lungul secolelor?! Recunoastem ca ne e scris in adn, sau afisam in continuare masca puritatii si a sfinteniei inexistente?!

    E de fapt atat de simplu sa raspunzi intrebarii tale. Cei carora le e mai importanta imaginea de sine, ce zic cei din jur, cum sunt vazuti de altii, vor fi intotdeauna contra (cu gura, dar nu si cu mintea). Partida contrara, care nu da doua parale pe etichetarile celor din jur si a societatii, ptr. ca au o sanatoasa doza de self-confidence si self-esteem, vor fi pro.

    Si apropo, inca ceva....titlul articolului ar trebui sa sune: " Ieri -ceva normal, azi- cu atat mai normal", caci pervers ar insemna deviere de la normal a instinctelor. Dar cum toti au fantezii sexuale indiferent ca recunosc sau neaga, nu mai poti vorbi de devieri de la normal.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!